lördag 1 augusti 2009

Vilken vecka!

Vilken vecka vi har haft! Mamma & pappa stannade tills i onsdags fm, då var det dags för dem att bege sig hemåt igen. Och så klart köra inom lilla morfar i Nässjö. Lilla morfar - vilket JÄKLA skitelände du har nu!

Både måndagen & tisdagen spenderade vi nere på stan. Vad vi shoppade i måndags vet ni ju redan. I tisdags tog mamma & pappa Nilsen på fm. Det skulle åkas spårvagn - Nilsens största önskan sedan länge! Jag fick alltså hela fm tillsammans med Bosse (som sov i vagnen) på stan. Jag hann med massvis - Riddargtaan 12, Matild, Sturegallerian, NK ... och massa mera. Jag shoppade loss på ett par skor (modell ballerina i skinn), låga stövlar (i tvåfärgat skinn) och en t-shirt (modell längre, i grafitgråblå). Allt på Massimo Dutti - hör och häpna - barn. Allt för 'bara' 1300 pix. Det är väl helt OK - och då var det inte på REA! Höstens godbitar. Sedan mötte jag upp en salig Nils & co. 2 varv runt Djurgården i en gammal och en ny vagn. Vilken lycka! Vilka underbara morföräldrar våra barn har! MAX-lunch, mums! Tyckte BosseBus också som glatt mosade i sig pommes & burgare - lilla fisen! Sedan hann vi med shopping tillsammans, Systemet & en glass i Kungsan. Sedan var det dags att dra oss hemåt, fika i köket med godbitar från Gateau. Life is good! Food is good! Vi åt 'Indisk' på kvällen. I LOOOOVE!

I onsdags åkte de hem. BUHU! Så tomt! Nils reagerar med att vara sur på dem - men han saknar dem massvis. Massvis! 'När kommer momo & mofa ner igen egentligen?' Vi åkte till Rålis framåt em och lekte med Tripple A. Mycket najst, kul park. Vi kom hem och lagade hemmagjorda hamburgare. Inte lika gott som MAXs, tyckte Bosse. En lugn kväll i soffan. Huvudvärk HELA dagen - sedan kom åskvädret. Men fortfarande är jag inte på topp - mycket som snurrar och snurrar och snurrar. Tankar hit & dit, om mig och om vem jag är. Damn! Men kanske positivt? Kanske leder det någonstans.

Torsdagen blev en kul dag. Vi satte oss i bilen redan klockan halv 10 och åkte ut till Mio & co i Nacka. Mio & Nilsen leker FANTASTISKT bra ihop. C är höggravid och så snygg! Undrar när 'Aston' tittar ut? Vi blev bjudna korvstroganoff (kidsen) och falafel. Gott! Sedan framåt em tutade vi hem igen, vilade framför en film i soffan, tvättade den sista maskinen, packade lite. Sedan gick vi ut på ärende - köpte present till lilla 'kusin' Stella. Finfina saker på Haeven! Hem och lagade mat - pasta med egen tomatsås. Mums! Ännu en slut kväll i soffan ...

Fredag - ut till stugan! HIPPHURRA! Men först på schemat stod en NILS dag! Han har bara pratat om att åka spårvagn igen. Så jag kände att de kunde han få göra. Vi har hittills i sommar varken varit på Skansen eller Gröna Lund, så lite spårvagns-åkning är helt OK. Först packade jag - snabbt som 17. Väl på stan gick vi för att fixa min mobil som verkar ha 'tappat' högtalarfunktionen - men ingen framgång. KÖ på typ 1,5 timma, not so good med 2 kids. Vi gick och mötte upp Tripple A på MAX och åt lunch - lugnt & fint, hä,hä! Sedan fick vi med oss Triple As på en runda på spårvagnen. Tror de tyckte vi var lite galna - men A ville sååå gärna göra det också. Så Mamma A gav med sig. En gammal vagn blev det. Sedan blev Nilsen sur när det var över - men jag viskade att vi skulle åka en gång till och då sken han som en sol. Vi hann med en glass på Norrmalmstorg innan vi satte oss på nästa vagn - en modernare variant á la 50-tal. Vagnen råkade bromsa till och Nilsen for med kinden in i sätet framför - skrik och tandagnissel. Herr Konduktör kom då fram och undrar om Nilsen ville köra spårvagnen med honom. VA? Köra spårvagn, inte illa va? Han fick starta, gasa och annonsera hållplats i microfonen. Lyckliga lilla Nilsen. Och ännu större var lyckan när vi var tvugna att byta spårvagn vid Valdemarsudde - till en nyare modell, men gul. LYCKA! Väl hemma och efter lite middag packade vi in oss i bilen och körde mot stugan. Mmmm ... lugn! I LOVE vår stuga - vårt fina hem!

Här är vi nu!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar