torsdag 27 augusti 2009

Tråkiga dagis

Nils tycker att dagis är katastrofalt tråkigt, i alla fall på morgonen när vi ska gå dit. Han är ledsen och vill inte gå. Han vill att jag ska vara med på morgonsamlingen. De första dagarna funkade det - men inte idag. När vi klätt på oss för att gå ut så ville han gå med mig hem. Inte alls leka med barnen och följa med till en lekpark. Lilla plutten! Gud vad det är känslomässigt jobbigt! Det gör ju inte saken bättre att han inte kan sova på kvällarna och vaknar klockan 7 på morgonen - och dessutom sover oroligt på nätterna. I natt fick J gå och lägga sig hos honom för han kunde inte sova. Lilla hjärtat!

I carry your heart in my heart!

Jag är också ganska trött på dagis. Men av andra anledningar. Hur buttra och griniga får personal på ett dagis vara egentligen? Var glada och visa i alla fall utåt sett att ni tycker det är kul att ta hand om våra barn. Sluta grina hela tiden, herre gud, ni är ju vuxna människor! Som får oss föräldrar att känna oss om skitstövlar för att vi inte råkar göra precis som ni vill. Vi är inga barn. Vi är barnens föräldrar som valt att anställa er som fröknar på 'vårt' dagis. Så nu har jag öst ur mig lite ...
Nu ska jag preppa och plocka här hemma - sköta mina dagliga husmorssysslor. Löneökning älskling?

2 kommentarer:

 1. MEn oj, kanske dags att börja titta på alternativa dagis...det är ingen höjdare när man inte är nöjd, kanske märker Nilsen av de negativa vibbarna...hm, kolla runt...och du, leta efter något där du slipper laga mat haha..

  Löneökningen kan väl vänta tills ni kommer hit..

  SvaraRadera
 2. Ja jag vet ... ska faktsikt ta och titta runt. Men kommer man någonsin vara helt nöjd med ett dagis?

  Löneökning kan vara svår att motivera på en semester, eller vad tror du? Hade inte tänkt att jobba SÅ mycket för min man då. Mer hemma hos er - så klart! Nu ska jag emaila dig - har lite funderingar och frågor.

  Ska ut på rajraj downtown ikväll - lovely! LittleSIS och jag ... mmmm ...

  SvaraRadera