tisdag 25 augusti 2009

Fucking vardag!

Hahaha - jaá, shit vad jag tycker att vardagen är TRÅKIG! Att Nilsen är på dagis, att J jobbar, tvätta, laga mat, röja ... booooring! Jag saknar mina killar - saknar att hänga med dem, saknar att bara vara - ta dagen som den kommer, så där lite wild & crazy som sommaren är. Men om två veckor smäller det; då drar vi till THE U.S och träffas dessa godingar. Hipp hurra!

Nils började dagis igår. Jag var förberedd på det värsta. MEN shit vad man kan ha fel. Han sprang in (efter att ha stått och tryckt vid mitt ben en längre stund) och sa inte ens hej då. Han kom ut 2 gånger medan jag plockade med extra kläder etc för att kolla om allt var OK men sen var det röj-röj hela dagen. Härligt! När jag kom för att hämta honom så sprang han med ett glädjetjut mot mig "MAMMA!", kastade sig i min famn och bara kramades. Ville inte släppa, sedan sa han; "Nu går vi hem och myser mamma, du & jag & Bosse!". Lilla fina Nils! Jag spenderade min dag i sällskap av A&A. Mycket najst. A är en finfin vän och vi kan prata om allt, verkligen allt. Det är skönt med sådana vänner som man känner så bra. Trots att vi har bott i från varandra i nästan 4 år (vi först i London, sedan de i Frankfurt & London) så vet vi att vi har varandra. Det är naaaajst!
Nu, efter en 'fixar & lek med Bosse'-förmiddag hemma, ska jag bege mig ner mog stan för att äta lunch med fru Bankdirektör. Henne har jag inte sett av sedan hon började jobba i april - sorgligt! Men det får bli ändring på det från och med nu.

Ikväll är jag själv med kidsen - maken ska ut med gamla Uppsala-gänget. Hjälp! Jag och kidsen ska mysa och ha det bra tillsammans. Testar att få Bosse att somna utan mig - jag ska ju ut på torsdag med Little Sis och då vore det ju bra om pappa kan lägga honom. Igår gick det väl sådär ... bättre idag, hoppas jag.

1 kommentar:

  1. Snart kommer ni - det ska bli galet kul. Då ska du få uppleva min vardag..den är mycket åka bil dessvärre men det är trevliga destinationer haha.

    Woodbury vilken dag tycker du, en fredag eller lördag blir det nog har listan över alla butiker...mums...Adriano Goldsmidth here I come.

    Kramelikram

    SvaraRadera