lördag 29 augusti 2009

Shit vad najst vi hade det!

Tänk att just jag har världens bästa lillasyster. Tänk vilken lycka att min syster dessutom är min allra bästa vän, som man kan lita på i vått och torrt. DUBBEL LYCKA!

Vi var ju ute på rajraj i torsdags - ohboy vad skoj det var! Vi skrattade från det att vi gick hemifrån till det att vi sa puss & godnatt! Vi hamnade till slut på Riche, inte vårt första val men efetrsom det visade sig vara löningsvecka så var det ett bra alternativ. Maten är ingen höjdare men stället vinner stort på det underbara minglet, baren och att det alltid är mycket folk. En och annan kändis fick äran att spana in ... är förvånad att Elin Klinga inte omnämnde oss i sin blogg i fredags - hahahahaha! Vi hann uppleva god mat, bubbel i massor och ett riktigt strandragg - myohmy! "Is it to early to go to Birger Jarl?" på Swenglish - och i vita tighta jeans uppdragna till midjan, solbränd till fördärv och en Vuttan-dator-väska. Jeeze! Har en del ingen självkritik? Gav oss i alla fall ett gott skratt, ASFLABB! Hemma efter midnatt, starkt jobbat va? Mycket glad och nöjd! Och daddy J rocks!

Fredagen hemma med båda kidsen och ganska däven. Bubbel är inte bra för mig dagen efter. Shit vad jag var seg. Men efter prommenad till thai-shopen och sedan en stadig Pad Thai så var det bättre och vi lekte massvis i avgas-parken på eftermiddagen med Fru Stadsplanerare & hennes 2 kids. Vilade alla lite i soffan och så kom LittleSis förbi. Sedan kom J hem och vi smaskade i oss hemmagjord lasagne. Härligt med FREDAG!

Nu är vi i stugan och - jeeze - vad vi njuter! Nilsen och BosseBus är som två små kalvar här ute. ÄLSKAR DET! Fullkomligt älskar att vara här ute. Så underbart att se. Vi har fixat i trädgården, gått på cykelprommenad och kollad till båten (the butt) och nu ätit currykyckling med ett glas gott, rött därtill. Dags för ett besök på vår 'spa-avdelning' ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar