måndag 20 juli 2009

Bubbles & chitchat --- I LIKE!

Igår var det en grå dag - vart tog solen vägen? I och för sig skönt med regn så man slipper vattna alla blommor. Blommorna ler! Familjen tog en break från strand & hav och gick på kantarell- & blåbärsplockning i reservatet. Och japp, J & Nilsen hittade kantareller; skogens guld. De är så fina, gör en så glad! Sedan plockade jag blåbär - säkert en liter. Men hem kom jag bara med en ½ liter eftersom hjärtat åt upp den andra ½ litern. Han älskar blåbär! ÄLSKAR! Och så hittade vi massor av smultron - hann trä 3 fulla strån innan vi gick vidare (trots att det fanns smultron kvar). Lycklig liten Nilsen! Hemma lagade vi en god lunch, bakade blåbärspaj och slappade. Vad seg man blir en grå dag. Sedan gick vi på ännu en prommenad, utmed havet & sedan hästrundan. Ännu mer blåbär och smultron. Lyckliga oss! Hem och stekte på köttfärssås, bytte om och så gick vi med en flaska bubbel i handen ner mot havet.

Vi var inbjudna till 'de i vita huset' på bubbel och lite chitchat. Och oooh my vad trevligt! Gott bubbel & najsa människor! Vi hade super trevligt! Vad skoj att lära känna M, M, N, J och alla barn. Nilsen hade så kul; satt på klippen, hoppade stutsmatta och lekte vattenkrig med Ivan & Edgar. Super kväll!

Hem och åt middag, lite lulliga. Lovely! Sedan bad ... och sedan: Kvällens höjdpunkt för Nilsen - Momo & mofa kom! Hurra!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar