onsdag 10 juni 2009

Men herre gud - vad hände med det vackra och soliga vädret? Detta murriga & grå väder gör ju ingen glá!

Idag ska Little sis iväg på undersökning - spännande - OCH bra! Jag kommer tänka på dig kompis! Jag och Bosse ska nog ta och bara vara hemma idag, mysa i mörkret. Brrr ... Kanske besöka syster en trappa upp. Och när Nilsen kommer hem ska vi för första gången baka chokladbollar (eller som det hetter när jag var liten n**erbollar). Mums!

Skulle ha träffat älskade Anna idag, men ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag tänker på dig och du vet vilken sida jag står på!

Imorgon ska Nilsen gå på underhållning med dagis - han bävar redan, tycker det är läskigt med teater. Och denna gången är det kanske lite läskigt - haha - fatta; de ska gå på Clownen Manne! Lever han? Han måste ju vara sååå gammal nu?! "En BANAAAAAN" ... Han frågade om jag kunde gå med honom för annars kommer han inte att klara det. "Snälla mamma! Följ med mig, Bosse får också följa med!" Suck, vad gör man .. Som mamma smälter man och vill så klart följa med och hålla lilla hjärtat i handen. MEN jag vet att han klarar det, min lilla prins Och han kommer älska det väl där - eller i alla fall när det är slut ...

1 kommentar:

  1. Håller med Nils - clownen Manne är ju läskig!! Kram

    SvaraRadera