tisdag 2 juni 2009

Dripp dropp dripp dropp ...

... idag öser regnet ner här i Stockholm. Inte lika najst som när solen sken från en klarblåhimmel igår. Brrr ... och kallt är det! Nilsen och J har varit och tagit sin andra fästingvaccination idag, det gick bra. Men så trilskades Nilsen när pappa lämnade på dagis - som vanligt! Eva ringde och sa att Nilsen ville prata med mamma - för plötsligt är det mamma som ska lämna på dagis, inte pappa! ... och Bosse är som en amöba på mig: "Mamma, jag vill sitta fast på dig, annars är jag INTE nöjd!" Jippey,jaja,jippey,jippey,yeah! De små räkorna!

Idag på morgonen satte de igång med renoveringen ute i stugan. Vi ska ut och titta och 'inspektera' på torsdag tänkte vi. Spännande som 17! Vilket lyft det kommer att bli. Can't wait!

Nu kommer Stina & Siri hit på en sushi strax - och efter det förhoppningsvis en latté med hemmabakad banankaka (mitt mjöl var nästan slut, så vi får se hur den smakar!). Siri föddes dagen innan Bosse - så de kan bli bra polare. Siris storasyster heter Nora och går på Nilsens dagis. Stina är barnläkare - det tycker jag är coolt!

I'm singing in the rain! See you!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar