torsdag 25 juni 2009

ÄNNU mer SOLSKEN - Mycket glass blir det!

Svenska SOMMARLOV - finns det något mer underbart? ♥
Vi är fortfarande hos momo & mofa i Ljungby och solen skiner från klarblå himmel. Barnen älskar det. Det händer mycket på dagarna. Full rulle aktivitet. Nilsen är på topp och han säger så mycket roligt nu. Igår sa han. "Mamma, vad vi har det gosigt!" ... Han är redan inne i "-ig"orden, som "Mamma, jag är bajsig!" Det här med toa-besöken; wow, vad han är duktig med det! På en kväll slutade han med blöjor och det är inga problem what so ever! Duktiga Nilsen!
Igår fick Nilsen en keps av momo - en gul med 3 kronor på (hade inte jag valt, men ...). Momo sa att man var tvungen att ha det för det är så varmt nu och man kan bränna sig. "Hjärnan då eller?" säger Nilsen - "Jag måste ha en genast, NU, annars kanske hjärnan bränns!" Vad får de allt ifrån? Momo hängde genast på. Hon passade båda kidsen medan jag var hos Farbror Tandläkare - is i framtänderna & mitt mellanrum mellan 2 tänder skulle ses över. Det blev en total genomgång (INGA HÅL - HURRA!) och så ville Stefan fixa allt där & då! Med bedövning -iiiiih! Men plötsligt när framtänderna var fixade så var tiden slut - så ingen borr, underbart! BosseBus hade skött sig strålande och inte saknat mamma en gång. Konstigt när man får ta jordgubbsglass!? Hahaha ...

Sedan bar det av mot Äventyrsbadet här i Ljungby. Oh no! Jag hatar inomhus pooler, ännu mer nu på sommaren när ute & inne är ett. Alla kan springa in & ut, de stora barnen (ungdomar) ligger i barnpoolen för att det är varmt, skvätter så där 'kärleksfullt' på varandra. Sminket på flickorna är 'vackert' efter en dag i sol & bad och killarna ääälskar tjejer i mini-bikinis. Hänsyn till småbarn - som poolen är till för - as they care! Aaaah! Men Nilsen & BosseBus ÄLSKADE det!

Sedan hem och äta momos underbara pankisar. Vila lite, mamman fick grillad korv med ett glas rött tillsammans med momo & mofa innan barnen nattades. Och såklart: So you think you can dance.

Mannen är hemma i Stockholm igen. Krasslig som sjutton! Fick avbryta Barcelona-konferensen. Hjärtat! Krya på dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar