torsdag 7 maj 2009

JAG UNDRAR EN SAK?

HALLÅ (jag bara undrar) ...
VILKA ÄR NI SOM LÄSER MIN BLOGG? Jag skulle bli jätte glad om ni skrev en kommentar så jag vet vilka ni är. Om det nu är några som läser den vill säga ... Nyfiken!

Började ju egentligen att skriva för att Nilsen & Bosse skulle få den här texten som en bok när de blir stora, mina minnesanteckningar över de roliga saker som gör & säger. Men jag vet inte, nu känns det mer som mitt andningshål. Att blogga är kul! Att följa andras bloggar är minst lika kul ... jag har mina dagliga-must-read-favoriter!

See ya!

6 kommentarer:

 1. Självklart följer jag din blogg. Måste ju få veta vad som händer i storstan. KRAMAR Annica

  SvaraRadera
 2. Vem jag är vet du ju redan...och snart kommer du hit och då kan vi blogga "stereo" från the US...hur coolt blir inte det..

  SvaraRadera
 3. Löken här..läser så klart! Puss. Du förresten. DU ÄR BÄST!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Annika här: du vet redan att jag som oftast läser din blogg, då vi båda har 2 goa killar i nästan samma ålder + att man självklart är nyfiken på hur ni har det i storstaden....kraaam ps. synd att du inte följer med till Tylösand 6-7 juni för det skulle du oxo behöva?! man får ångra sig....

  SvaraRadera
 5. Tjingelingelingeling ...
  Vad kul att ni sagt hej här hos mig! Tack för att ni läser min blogg - kul! Jag läser era (som har blogg) också! Ligger på min MUST-READ-EVERYDAY-LISTA!

  Ha en solig söndag! UlleKanelBulle ♥

  SvaraRadera
 6. Jag läser också då och då, så man har lite "koll" på dig ! Men jag fattar inte hur du hinner skriva? Jag hinner knappt kolla Facebook...Kramar från Maraya

  SvaraRadera