tisdag 28 april 2009

Peace, Love, Hope ...

Wow - vi har äntligen hittat den - japp, 'tavlan' som ska få hänga över vår soffa i vardagsrummet. Det är egentligen en väggbonad, en sk wallhangings, från The Rug Company - och den är så cool! Vet inte vad ni tycker, men jag - I ! Den är helt handgjord; vävd & broderad. Och det finns dessutom kuddar till som jag kan placera i vår gråa-trista soffa. Att den har den brittiska flaggan som motiv är extra kul, som ett minne från våra år i London. Och blommor & fjärilar är bara så mycket jag! Tänk att J gillar den också. Men den är varm, crazy & gör en glad! Alla borde väl gilla den? ... eller?

Tillägg: Min Wallhanging är nu beställd & fanns i Londons butik - så nästa vecka (i mitten någon gång) kommer denna coola wallhanging spikas upp över soffan hemma hos oss! Jiiipppppeeey hurra!!! Nu är du väl stolt över mig J? Ett avslut!

Snart dags för en lunch med kompis T & hennes lilla H, på Muffin Bakery. Nice! Solen kämpar på att titta fram strax. Och jag ska försöka få ett par saker gjorda innan det är dags att ta sig ut. C U!

3 kommentarer:

  1. ha ha skoja inte att den är fin. Har du sett Love tavlan. Det är min tavla som jag en dag ska ha råd med...och hitta, den är slut överallt.

    SvaraRadera
  2. Den är också JÄTTE fin! Nu sitter jag och håller tummarna för att 'min' matta finns i butik så jag kan få den omgående!!!! Han ska ringa snart ... HOPPAS!!!!

    SvaraRadera
  3. Å vilken fin blogg DU har och va inspirerande för mig att skriva lite mer. kram Anna

    SvaraRadera