måndag 27 april 2009

Ännu en vacker solig dag! Hela helgen har varit en enda stor sol! HÄRLIGT! Synd bara att barnen börjar bli förkylda igen ... suck! Båda snörvlar på!

I fredags hade vi en hemma förmiddag innan vi begav oss mot Kungsholmen där vi träffade Anna med kids & deras granne Anna med kids. Vi bjöds på lek, cykling & supergod fika med bullar från Factory på Kungsholmen - herre guuuuud vad goda! Bästa i stan måste jag nog säga! Sedan åkte vi hem och Cissi ringde och berättade att det var Hunky Dory utförsäljning på Cliff Barnes - Wiooohooouuuuw! Gissa om det var en glad nyhet! Hittade 3 par byxor, 2 tröjor och en stor, stickad sjal för 1200 pix - som hittat! Tyvärr fanns det inte så mycket toppar och stickade tröjor - men byxorna kostade 100 kronor styck!!! Och det är ju mina absoluta favoritbyxor - så nu är vår-garderoben full! Smack-a-dack-härligt! Tack snälla Cissi som har koll på sånt här ... På kvällen var vi alla trötta så det blev familjemys i soffan! I !

I lördags var det städdag med efterföljande årsmöte i föreningen - soligt och varmt så det var riktigt trevligt för en gångs skull. Även om Olle-mupp var sig själv som vanligt ... Vi ska få fixa till gården så den blir fin - nya krukor/planteringslådor, beläggning och växter. Kanske t o m en seglar-duk som skydd vid sol eller regninga dagar. Jag vill ha en liten fin sandlåda till kidsen också ... men det verkade inte vara så poppis. Vi får väl se! Sedan fixade vi ärenden och sedan var jag slut! Vi grillade (årets första) med Cissi och T på kvällen, mös & kollade Robinson. Shit pommes vad det är BRA!

Igår kom farmor Karin hit och träffade oss & barnen. Bjöd på grön ärtsoppa och det goda Mr Toast-brödet från Factory. Sedan blev det en 'lång' cykling & prommenad i Hagaparken innan vi fikade på gården och så åkte hon hem igen. Då var jag trött, trött, trött! Men Jakob höll uppe ångan och cyklade till stora affären för att handla inför veckan, jag lekte med kidsen och så åt vi middag. Jakob långkok - mmmm, vilken man jag har !

Nu - ny vecka - nya möjligheter! Känns så skönt eftersom det är 'kort-vecka'! Nils får vara hemma på torsdag också tror jag, eller kanske att jag hämtar tidigt så att vi kan komma iväg ut til stugan så fort vi bara kan. Näe, hemma med mig & BosseBus! Tror J hade ett möte på morgonen, men sedan vill jag UT! Ut till rabatterna som behöver jobbas med, ut till havet, ut, ut, ut! Nu ska jag ringa Kristopher som ska hjälpa oss med det sista på stugan. TÄNK OM den kan bli klar nu snart ... wow! Då kan jag börja köpa nya förvaringsmöbler dit ut - så allt slipper ligga framme, eller i sporadiska förvaringspåsar. Och så får jag se min fina Nina Campbell-tapet uppsatt i solrummet (med rosa rosor, guldfågelburar och turquisa fåglar på - I love it!!)! Wiiuuuuuaaaaooohhw!
Sommarlov i stugan - here we come! Och så ska min man slå på stort och köpa en andra bil åt oss, en sport-båt OCh hör och häpna :: ta ut pappa-dagar! Jag tror det när jag ser det ... Du är världens bästa pappa Jakob! Och en hot-shot-trader! ;-)Har kommit på att jag ska bli trädgårdsmästare - en dag! Skulle passa mig som solsken!

2 kommentarer:

  1. jag vet en superfin båt som är tillsalu.......good price only for you my friend...really good price.....really really good....

    Desperate Kalaslotta med båt i Sverige...

    SvaraRadera
  2. Aaaaaaah, du din lilla båtförsäljerska!!! I think BIG BOAT is a no-no! Den får nog inte plats vid vår brygga - ni vet ju hur lång tid det tog för er att komma i hamn när ni hälsade på oss :-) Vi är ju inte ritkigt Sandhamn - vi på Saltkråkan mer ... gammal eka med åror - haha!

    SvaraRadera