tisdag 3 mars 2009

I stugan

.. och det är ljuvligt! Kom ut i söndags och kastade oss in i stugmyset med sprakande kaminer, god mat och tvmys i soffan. Nilsen har fått en 'vuxensäng' som han sover i jämte pappa och lille BosseBus skulle sova i spjälsängen jämte mig - som om han vill det! "Pyttsan mamma! Har jag sovit i hela mitt liv i sin säng tänker jag inte ändra på det här ute!" Så han sover mellan oss. Går ju bra det också, bara vi alla får sova.

Lille Bosse Bus han är en riktig liten gláskit han. Underbar! Han, liksom storebrorsan, älskar att vara här ute. Själv är jag lite rastlös - men försöker bota det genom att baka. Igår målade J omtoaletten i en bubbelgumsrosa färg - blev kalas! Och nu med de vita vackra indiska toalettdetaljerna & en vägg full med svarta ramar så är toan numera cool (trots separetten & en vävtapet)! Men shit vad det stank när vi skulle koppla ur separetten för att kunna måla bakom den - uuuuöööööh!

Vi gjorde Shepherds pie igår till middag - mums vad gott! Som Nils säger: "Jätte gott! Det tycker jag är jätte gott! Mums!" Och idag har vi bakat en smarrig Banankaka. Och imorgon ska vi baka kanelbullar. Gottgottigottgott!
J har tagit sig en tur in till stan idag. Viktiga 'siffror' skulle förmedlas idag! Men nähä - snopet, de kom aldrig ... kanske på fredag, så han är hemma nu. Och n'r han var 3 minter från stugan på vägen hem så ringde de och berättade nu var siffrorna där. Jag är så nyfiken! Skåne, how far away are you?
Jag är lite sugen på att hitta en större bostad. Men vet inte om jag är sugen på hus i förort eller större lägenhet i stan. En lägenhet på 150 kvm i stan på nedre botten på en lummig och mysig innergård skulle vara perfa ... och dyrt! Nu ska jag kolla hemnet ... och mysa med BosseBus hör jag (han vaknar nu). Hörs snart!

2 kommentarer:

 1. UlleKanelBulle!! Du har helt klart det ballaste namnet bland mina kommentatorer. Och tack! Ja jag är ju fotograf och barnporträtt är min grej. Så ja, det gör jag. Bor du nära =)?

  SvaraRadera
 2. Hej Sammy Rose jenny! Har man hela sitt liv kallats Ulle och ÄLSKAR kanelbullar (kan lätt klämma 3 på en dag) så är man bara en UlleKanelBulle! :-)

  Tyvärr bor vi inte nära er - bor i Stockholm (Vasastan) & på Ljusterö all ledig tid. Men jag har min familj i Ljungby - och kommer spendera lite tid i skåne i sommar då vi ska ner och leta by/stad där vi kan bosätta oss inom en 5 års period (downshifting, big time).
  Kanske kan vi kontakta dig då för en fotografering av kidsen? Skulle älska foton tagna av dig på dem. Jag finns ¨på ulrika.burell@telia.com om du vill skicka mer info.

  Hej, hej!

  SvaraRadera