onsdag 10 december 2008

Imorgon fyller NILSEN 3 ÅR : Galet!

Vilken stor kille vi har fått - 3 år imorgon. Herre gud! Vart tog de 3 åren vägen ... och innebär det att JAG är 3 år äldre så där schwips!? Omöjligt - eller ja, jag har ganska mycket rynkor nu runt ögonen, så det stämmer nog - TYVÄRR!

Jag preppar inför morgon dagen idag. Ska baka tårta till hans dagis imorgon som han får bjuda på på mellis-time. Och så kommer momo & mofa vid 11-tiden imorgon. Presenterna ska slås in och ballongerna blåsas upp. Nils coola Sorel-kängor är förmodligen för små - så nu måste jag till Barnskospecialisten och byta dem - och så skulle jag behöva framkalla kort till julkorten. Och ikväll är det årsmöte på Linden (men va skoj!!! not!) Oj, oj, oj - BUSY MAMA!

Skulle dessutom vilja hinna inom en inredningsbutik och köpa lampor till köket - P2 lampan. Och detta trädhäng från Swedese http://www.swedese.se/ovriga/tree-194-vagg/. Tror det kan bli schysst i hallen. Så slipper alla ackor ligga slängda på golvet eller hänga på alla garderobsdörrar, innan de hängs in i hallskåpet vi har ...

Vill ha denna coola älg-lampa i vardagsrummet! GALET COOL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar