fredag 19 december 2008

Granen står så grön & grann i stugan ...

... ja, eller i vårt varadagsrum! Idag gick Jakob lite tidigare från jobbet och vi möttes vid granstället hela familjen för att välja och köpa julgran. Härligt! Nils blev lika lycklig i år då han fick Juleskumtomtarna - men kom snabbt på att han ju faktiskt inte gillar dem så mycket. "Men mamma, det är ju fredag så då får jagväl glass va?" Jajamensan! Nils och pappa bar granen hem, stolta killar. Jakob stoltast eftersom han fick igenom att köpa en av de största granarna

Imorgon ska granen kläs - spännande! Skulle gärna ha bara vitt och silver, men det får jag väl titta efetr hos stjärnorna. Nils vill hänga det mesta i granen ... Men hans fina Meileg-soldater ska få hänga där. Underbara saker gör de!

Hoppas vi inte får magsjuka. Jag var dum idag och gock och lekte hemma hos Ebba, Thea och maria, trots att hon ringt och sagt att Thea hostat så hon kräktes på dagis. Hon försäkrade att det var pga hosta, så vi gick dit. Precis när vi skulle gå för att möta Jakob så kräktes även Ebba pytte lite på hallgolvet - OHNO! Hoppas det var pga alla pepparkakor de ätit ... Vojne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar