måndag 1 december 2008

1:a Advent ♥

Nu är det alltså december -Nils månad. Han tror att varje dag nu är hans födelsedag och blir riktigt genuint besviken när vi säger att det är den 11:e. Men lite spännande är det ju nu att vi satt upp vår fina advenstkalender från www.petitpan.com på köksväggen och att det kommer finnas små överraskningar där varje dag fram till tomten kommer med den stora julklappssäcken ... Fast tomten är ju lite läskig!

Vi firade 1:a advent med feber (så klart - mammas tur igen), glögg och lussebullar. Och J lagade en grymt god långkoks-gryta som smälte i munnen. Vi tände ljus, pysslade lite och mös. En mycket lugnt helg. Men lite ljusare är det nu när alla vackra stjärnor, ljusstakar och annat krafs kommit fram i alla fönster runt om i Stockholm. Och så klart åt vi Juleskum ... mums!

Glad 1:a Advent!
Idag är Nils på dagis. Jag ska försöka hitta ett babygym till Lill-Bo. Brio har ett fint som ser ut som en kanin, kanske det blir ett sådant. Sedan funderar jag på att svänga förbi www.uitsyou.com - de har utförsäljning nu idag, så det kanske är bra julklappar? Vem vet. Skulle själv vilja ha ett av deras vackra halsband, eller en av deras fantastiska ringar. We'll see ... Julklappar måste man ju köpa ;-) Måste även boka en klipptid - panik, ser ut som 7 svåra år i huvvet! Suck! Vart tar tiden för mig vägen?

Dags för en kaffe innan Lill-Bo vaknar och vill mysa & äta. Den lille matglade fisen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar