tisdag 25 november 2008

Snöstorm ... UNDERBART!

Det började redan i fredags kväll --- några små snöflingor dalade sakta ner från himmeln Jippi! I lördags var det helvitt ute när vi vaknade och åkte ut till stugan. Härligt! I söndags kom massor av snö ... och igår kom en hel snöstorm. Hela Stockholm är vitt! Hur underbart som helst! Och Nils älskar det - vi har lekt massor i snön, kastat snöbollar och gjort snölyktor och snögubbe. Bilder kommer, ska bara ladda ner dem från kameran.

Nils är hemma denna vecka också - feber i söndags igen, och igår också. Suck! Men idag, efter 3 timmars sömn mitt på dagen känns hans form på väg mot toppen igen. Får nog bli hemma imorgon också, bättre en dag mer än mindre hemma med mamma och slippa bli sjuk direkt igen. Vi kanske kan leka lite med pulkan i backen i Hagaparken imorgon fm - innan snön smälter på torsdag.
Men åååh, vad jag har lappsjuka. Känns som om jag inte lämnat lägenheten de senaste 2 veckorna. Så lite kompis sällskap saknas väldigt, väldigt mycket just nu. Ska ta mig över till MallanBrallanLilleskuttJacka i veckan för att se hennes styling inför visningen av lägenheten på söndag. Spännande, håller tummarna för familjen M på söndag och följande dagar då budgivningen drar igång!

Har ätit middag med familjen Filipson de senaste 2 dagarna - deras kök är ju snart klart - och blir kanoners!!! KUL! Och mysigt med sällskap. Syster Cissi är fantastisk att ha en trappa upp - idag har hon förgyllt vår dag med sällskap. Skönt att ha en hjälpande hand och busar med Nils som en clown :-)

Dags för sängen. Hoppas snön blir kvar läääänge - att rapporten om +10 grader på torsdag INTE stämmer ... Vill ha snö-vinter NU! Länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar