måndag 22 september 2008

Stugan = stressa av

I lördags åkte vi till stugan. Resan dit gick kanon, inkl stopp med amning och gräsfrö-inhandling på Granngården. Framme till lunchen - mums, blodpudding! Nilsen älskar stugan - och hoppade i soffan, sängarna och madrasserna - och körde volvobilen så klart. Vila efter lunch för mig och pojkarna. Jakob fick chansen att pula i trädgården. Framåt em, efter att J preppat moussakan (recept: http://www.mama.nu/blogg/mera-mat-mamma/ skrolla ner), gick vi ner till havet för att samla sommarminnen till Nilsens dagis. Och vi träffade hela familjen Höijer/Finndahl - Bittan, Per, Jesper hemma från Polen, Jon, Viktoria, Py, Jenny, Joe & Dylan. Det var såååå mycket mygg så vi gick ganska omgående hemåt. Moussakan var underbar, Nils mös med oss i soffan. Nattning och sedan myskväll i soffan - sköööönt!
Bo och jag sov i sovrummet och när vi skulle sova så bar vi ut Nilsen i sin säng till vardagsrummet. Bo ochjag fick en jobbig natt. Ont i magen tror jag ...

Vi hann med en skön promenad till klipporna på Brännholmen - mötte fam Finndahl/Höijer där. Skönt! Nilsen metade (utan krok och mask :-) men med ett nypon fastbundet (det gillar gammelgäddan ;-) och Bo blev hungrig. Lunch hemma och vila innan vi åkte tillbaka till stan. Jakob hann så lite gräs och klippa färdigt gräset. Hans älskade fåglar var ÄNTLIGEN tillbaka. Lycka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar