söndag 7 september 2008

PysselsöndagOj vad min man fick myror i brallan idag. Vi har länge pratat om hur vi ska fixa iordning i vårt vardagsrum - nu när köket blev klart och rymde matbordet. Vardagsrummet blev lite av ett dumpställe eftersom det fanns så mycket yta där nu. Det lilla köksbordet fick stå där med datorn och allt annat som vi inte visste var vi skulle ha det. Nu har vi nog äntligen bestämt oss för att ha 2 soffor - nu när vi blir 4 - 2 i varje soffa : LOVELY! Men för att kunna ha det måste vi flytta tv-bänken till andra sidan rummet och ändra om lite tavlor etc. ALLT detta gjorde han idag - WOW! Vilket lyft! Och så ska vi beställa en vit 2-sits-soffa från IKEA (vilken tycker ni passar bäst?), tills vi bestämt oss för vilka soffor vi verkligen vill lägga storkovan på ... Den soffan vi har är gudomligt skön och ska få en kemtvätt imorgon. Och så ska fullt med coola & färgglada kuddar inhandlas till sofforna. Och så ska vi köpa nya tavlor som vi verkligen gillar och vill ha. Det är ju så lätt! Hahaha ... Jag gillar denna av Fredrik Jansson (Ljungby-kille). Visst målar han fint!
Nils har varit en ängel - som vanligt! Han har snart 4kantiga ögon för han har kollat så mycket på Lilo&Stitch som är hans nya big-time favorit!

Nu har vit kommit hem från Stora affären där vi handlat inför veckan - med nya dubbelvagnen. Perfekt att ha maten i ena sittdelen - haha! Jakob lagar lasagne med skinka och en massa grönsaker. Och nu är det dags att äta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar