lördag 6 september 2008

Lill-Nils var hemma igår : MYSIGT!

Igår fick älskling vara hemma hos mig - fredag! Vi hade en lugn o skön morgon. Sedan gick vi bort till Odenplan där vi mötte Malin & Ebbis. Hamnade på Lindex som fått in sin 'Fem myror är fler än 4 Elefanter'-kollektion - så jag handlade massor av långkalsipper & tröjor till lill-grisen. Blir bra att ha i höst/vinter. Sedan åt vi lunch! Ingen höjdare med lax-pudding tyckte Nils. Kakan efteråt var dock god :-)
Ja just ja - läkaren från Danderyd ringde igen och jajamensan jag hade streptocker igen. Så: Kåvepenin again! Hoppas bara inte bebbe-B mår dåligt av det, men det sa ju läkaren att h*n inte gör, så får lita på det.
På eftermiddagen tog vi det väldigt LUGNT! Kollade film, läste Mama och handlade lite inför kvällen. Sedan kom pappa hem med nya vagnen - OJ VAD STOR! Men fin, i brunt. Nils gillar den redan, att gömma sig i den ... i alla fall!
Idag - morgon och jag bakar en äppelsmulpaj. Vi ska ut och fika hos Caroline o Daniel i deras fina hus. Och leka med Mio! Hurra tycker Nils - som just kom på att det är lördag! Hurra * 1 000 000 = KLUBBA! I eftermiddag ska vi fira Anna - så vi är hembjudna på lite mat till dem tillsammans med lite annat trevligt folk. Får se om Lill-B hinner komma innan - hahaha!

Dags att sätta igång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar