tisdag 5 augusti 2008

Hantverkare på plats!

Igår kom mormor & morfar (också kallad hantverka´n). De hann hit i god tid innan Nilsen skulle sova så han stod och hoppade av lycka innan de kom. Tyvärr är han döds-förkyld, snorar som sjutton. Hela dagen sken solen och det var så skönt. Jakob körde in till stan på morgonen och lämnade släpet och handlade mat inför vårt kommande besök. Nilsen och jag byggde fågel-holkar - Nils hamrade på - bäst att akta fingrarna!!! Undrar om någon mes kommer flytta in i vår mes-holk? Snart?

Vi vilade när Jakob kom hem. Sedan gick vi ut och fixade i gäst-husen och planterade lite växter som skulle ner i jorden. Blev fin fint. Wow vilken PADDA vi hittade i rabatten - kanske VÄRLDENS största! Coolt!
Sedan middag och dusch - och så kom mormor & morfar. Nu börjar det göra ont överallt - lill-Brandis!! Vecka 35 nu. Inte långt kvar!

OJ vad det blåste och regnade i natt - jisses! Och hela dagen idag. Eftersom hanterkarna satt igång så var vi mest ivägen. Men vi drog på hela regnställsmunderingen och gick till sopcontainern med skräp. Vi var dyngsura! Lunch och vila - skönt! Har haft jätte ont i bebis-magen idag! Nu är alla hemma och vi har ätit middag i sol-rummet, thai. Det är där de jobbat idag - satt gips i halva rummet - sedan tog visst gipset slut. OJDÅ!

Nu sitter Nils och leker med 'klippen' - han klipper med sax i en tidning och frågar oss vad vi vill ha. Han är så glad att alla ger honom uppmärksamhet.

I morgon kommer Albin med sin mamma och pappa hit för ett besök. Det blir kul för Nilsen - och oss! Nu mys i soffan och lugn och ro ... måste vila lite!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar