onsdag 30 juli 2008

Sommarsol i stugan ...

Idag har vi varit hos barnmorskan och kollat Brandis - allt ser finfint ut. Sammandragningarna är lite lugnare, men det verkar som om h*n vänt sig nedåt och har huvudet neråt. Bra! Och rumpa/rygg kände hon också var det fanns. Jakob var hos sjukgymnasten som sa att hans rygg var så bra att han inte behövde någon behandling - härligt! När jag kom hem packade vi ihop och FYLLDE bilen med alla våra Taikon-saker och åkte förbi 'STORA affären' som Nils kallar den. Handlade massvis med mat inför kommande vecka - sedan pös vi ut till stugan. Lunch på MacciDonken i Åkersberga.

Framme runt halv 2 och Nils och jag vilade till tre. Jakob fixade iordning allt och vattnade alla blommor som såg lite svaga ut - lite för lite vatten den senaste varma veckan. Vi behövde också svalka så vi gick ner till stranden och badade i havet - 22 grader. LOVELY! Gissa om badkrukan Nilsen badade. När vi satt och njöt på bryggan och plötsligt puttrade Jenny, Joe & Dylan i med båt. Joe's kusin med familj (2 pojkar som var 8 & 10) har varit här en vecka, och Nils blev alldeles galen av glädje när de ville leka med honom också. De sprang och slängde sig i sanden och Nils skrattade så han kiknade. Gull-unge! Dylan försökte också hänga på - bless, så söt!

Nu har vi ätit middag i kvälls-solen och ska strax duscha. Imorgon kommer Frans med hans mamma Helene och pappa Ivar. Det blir kul!

Bil-incidenten i Vanadisberget känns fortfarande SURT - men jag ska försöka att inte tänka på det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar