tisdag 12 augusti 2014

EN AV DE DÄR BÄSTASTE BÄSTA DAGARNA


Vi tittade ut på morgonen och kände att det här kan nog tamejtusan bli en av de bästa dagarna på hela denna galet varma och fina sommaren.

Och det blev det!

Vi packade ihop våra väskor med mat, snacks och badkläder snabbt och satte oss i båten. Drog ut i skärgården som var full till brädden av de som liksom vi ville suga ut det sista av sommarens sista varma dagar. "Vår ö" var upptagen (hmpf!) så vi puttrade på och hittade till slut en ny favoritö. Wow! Vilken ö! Djupa klippor att dyka från. En ö utanför som man kunde simma till och utforska. Ännu en ö att simma till för att öva lite extra på simtagen. Klippor att klättra på. Mjuk mossa att trycka ner tårna i. Släta klippor att värma sig på. Sälar som simmar och hoppar precis ute i sundet. Oändligt med vackert hav som var så stilla, så stilla. Så vackert att man nästan vill gråta! 

Och som vi njöt! En hel dag.

Och bäst av allt är nog ändå alla de där kalla, nybadade kramarna. När man själv är solvarm. Små kalla kroppar som vill vara nära och sitta tillsammans. Prata om sådant som man kanske inte alltid annars hinner med. Dessa dagar är de bästaste bästa på hela året … 


5 kommentarer:

 1. Sommaren i ett nötskal. Ser helt fantastiskt ut. Sådana stunder som stannar kvar i hjärtat länge, länge. (Ja, nu är värmen tillbaka så du kanske får testa getingtricket idag då ;-)). Njut veckan!

  SvaraRadera
 2. Helt enkelt underbart med såna dagar! Härliga bilder!

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 3. bästaste bästaste...finns så många underbara öar i vår skärgård! ja helgen var magisk som så måmga andra dagar denna sommar. Så fina bilder du tagit:-)

  stor kram

  SvaraRadera
 4. Du hade inte behövt att skriva att det var den bästaste bästa...det syns på ditt leende.

  Åh bästaste bästa leendet jag mötts av på en blogg. Någonsin ;)

  SvaraRadera