måndag 28 januari 2013

KOM IHÅG.


Jag börjar bli så gammal att jag måste skriva små lappar till mig själv för att komma ihåg saker. Ja, påminnelser i mobilen är också ett måste, absolut. På mitt skrivbord låg den här lappen i morse. Och ja. Jag har städat undan. Och ja jag har målat mina naglar.

Och här tänkte jag tipsa lite. Om ett nytt lack. Det är Oriflames More by Demi lack i färgen "black red". Att jag fått det i present av en kär vän gör det extra snyggt! Som ni vet är jag ju kär i mitt gellish-lack. Har man väl börjat med gellish, ja då är det svårt att använda vanligt lack igen. Min egen-gjorda gellish sitter på klander fritt i minst (minst!) en vecka. Sedan kan det, om man varit noggrann, sitta på snyggt i 2 veckor. Love it! Så för att detta mörka, snygga lack ska sitta grundade jag med gellish underllack, målade på mitt Oriflame - lät det torka väl, och avslutade med överlack i gellish. Voíla! Galet fin färg - mörkt, mörkt, mörkt röd.Och så kom jag och tänka på en sak. Ni som funderar på att köpa något med HJÄRTA till den 14 februari (eller kanske önska sig något) ... då är det nog dags att skicka mig beställningen nu. Ganska snart. Dagarna går ju fasligt fort.

12 kommentarer:

 1. Ha ha!
  Ja de man inte har i huvet får man helt enkelt skriva ner:)
  Känner igen mig, men mest för att jag gillar att ha saker nedskrivet för ordningens skull. Brukar sällan glömma saker. Däremot skriver jag även kommaihåg lappar till min sambo, vilket han inte alltid uppskattar:/

  Snygg färg! De därmed gellish vore nåt för mig, vart köper man de?
  Är så dålig på att ta hand om mina naglar men tycker verkligen de ser välvårdat ut med snyggt målade naglar!
  Måste bli ändring på det.

  Kram /A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lappar är GULD!

   Gellish-lack köper jag på Åhlens. Då får du ett helt kit (med led-lampa och lacken - dock ej färgad lack). Jag är totalt såld. Jag har aldrig fina naglar men eftersom jag har gellack på så håller sig naglarna helt galet fint. Man får ha paus då och då.

   Lycka till!
   u

   Radera
 2. Såå gammal är du väl ändå inte. Kom igen nu, Snäckan!
  Det där gellish måste jag testa (snart!) och vilken snygg nagelbild. De är ju i princip omöjliga att få till. Grattis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. skrev jag 'gammal' ... näääääe.
   bara lite glömsk. hihi.
   och ja. testa gellish.
   du kommer dööööö annapanna. så bra är det.
   ska visa på torsdag :)

   kram
   u

   ps. tänk att jag, nagelpilar-ulrika, visar en nagelbild. kors i taket!!!

   Radera
 3. Hmm, jag skev en kommentar men den verkar ha försvunnit. Jag är iallafall precis likadan med att skriva upp saker. Mobilen piper för allt, flera gånger om dan, stort som smått. ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag älskar också din lapp! :-)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Men du, vad fantastiskt fint det blev!! Måste också testa gel, håller det så där länge så är det ju helt klart värt det + resultatet sen då! Schnyggt! :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annixen - än en gång; stort tack! Och det är en grym färg! Älskar! Inte svart men röd svart liksom. Snyggare i verkligheten än på bilden. Och detta är ett lager bara!
   Det är sååå värt det - GELLISH. Tänk, när jag kör bara underlack och överllack (dvs genomskinligt) så håller det lätt 2 veckor. Vilka andra lack gör det !!!
   Heja heja!
   STOR KRAM
   u.

   Radera
 6. Verkligen fin färg!! & bra med lappar, jag kör mycket med kalendern med påminnelser i mobilen för att komma ihåg allt fix man har varje dag. Vad är det för märke på gel lacket som du kör med? Kan man lacka med vanligt lack mellan gel underlacket och överlacket? Jag har känt och klämt på några olika startkit med gel-lack men inte kommit till skott än så är tacksam för råd! Kram Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kristina.
   Jag har köpt Depends gellack. På Åhlens. Det kostar 490 sek för hela kittet - dock ej färgen.
   Jag tror kanske inte att det är tänkt att man ska köra vanligt lack med gellack. Men jag kör på. Sitter det bara fler dagar än de 2 dagar mitt vanliga lack sitter innan något finger flagar så är jag nöjd. Det är lite pilligare att göra, man måste vara super noggrann när man gör det. Inget lack på skinnet och rengöra ordentlig innan så att det sitter bra. Men är man det så är det kanoners. I LOVE IT!
   Och jag har annars skitfula naglar.
   Lycka till.
   u

   Radera
 7. Jag skriver påminnelser i mobilen om allt! Men det är skönt, då slipper man liksom ha allt i huvudet... jag tror att man slipper några rynkor och gråa hår så! :-) Ha en fin kväll! Kram E

  SvaraRadera