fredag 17 februari 2012

PINK & YELLOW




Jippi. Hurra! Idag kom jag ut ur huset för första gången på typ 2 veckor. Och det firade jag med att köpa ett par rosa, tighta byxor med guld detaljer. Älskar dem! Och tror minsann jag kommer att använda dem hela våren och sommaren. Tillsammans med mina braided gold, ett i rosa och ett i gult. För att matscha liksom.
Tack till alla er som lämnat så uppmuntrande och fina kommentarer igår angående mina armband. Och tack alla som beställt dem! Hurra!

Det var så mysigt att tillbringa förmiddagen med little.sis och Flisan. Vi fixade en present till mamma (japp. present är fixad nu mamma. en riktigt bra sådan. vi är nöjda.), vi hann shoppa lite till oss själva och vi hann ner till Hötorgshallen för lite godsaker. Dessutom hann jag göra ett par inköp till little.u (vackert skimmrande pärlemorknappar). Och nu är jag alldeles slut. Känns som om jag sprungit ett maraton. Så nu måste jag nog lägga mig på soffan och äta ostbågar. Och fira att det är fredag. Och att vi går mot ljusare tider. Så att jag snabbare kan använda mina rosa braxor *ler*.

fredags-kram

7 kommentarer:

  1. Snygga byxor. Och snygga armband! Du är så himla duktig! Ha en fin helg. Kram!

    SvaraRadera
  2. Wow! Sexy tycker jag ;)

    Pink is hot

    SvaraRadera
  3. Måste få fråga... Var har du hittat dessa underbara byxor?
    De är fantastiska!

    Laddar för en stooooor beställning på little u.
    Måste kunna köra en copy-cat med guld, gult och rosa :-)

    Trevlig helg och tack för en mysig blogg!
    Sara

    SvaraRadera
  4. Elina: Tack! Och en trevlig helg till dig också.

    Lotta: Hahaha! Sexy! Nja. Jag vet inte jag ... haha! Men att Pink is hot håller jag med om.Kram.

    Allt och/eller inget: Visst! Och tack det samma!

    Sara: Vad gullig du är! Tack! Dessa underbart rosa braxor är från Zara. Deras stretch-jeans är helt klart prisvärda och väldigt bra. Jag har dem i svart sedan tidigare. Dessa i rosa var helt oemotståndliga! Med vit tischa i sommar. Oh! Yes!

    SvaraRadera
  5. Sååå fint kitat!Gillar byxorna jättemycket:) Kramis

    SvaraRadera
  6. Snygga! Har letat men dom från jc/cubus/hm satt uselt så zara får det bli : ) Och armbandet, fint som alltid förstås - fin helg!
    Malin

    SvaraRadera