söndag 19 februari 2012

MERA HJÄRTAN

(halsband)

( halsband )I höstas var det många som ville visa att JAG HJÄRTAR och köpte mitt armband. Ni köpte så många armband och halsband med det vackra, lilla silverhjärtat (11 mm) att det tog slut i mitt lager. Och när jag sedan ville köpa fler var de slut hos min leverantör. Snopet!

Men nu är de tillbaka i mitt lager igen. Jag har massor. (härligt). Så nu är det bara att hjärta på.

Ett perfekt armband att låta sitta på dygnet runt och komplettera till dina andra smycken som är lite mer färgglada och större. Detta smycke går att få som ett halsband. Du väljer själv längden på kedjan. Hjärtat är ca 12 mm.

Ge bort ett armband {eller behåll det själv} och säg: JAG HJÄRTAR ... dig! Det gör vi allt för sällan till de vi tycker om!

Pris:
Armband med ca 15-20 cm kedja och hjärta : 200 sek
Halsband med ca 40-50 cm kedja och hjärta : 350 sek

Dessutom går det bra att hänga i silverbrickor med en bokstav på. Fler hjärtan eller halvädelstenar eller swarovskikristaller (till en extra kostnad). Och vill man hellre ha en ärtlänk så går det också bra. Allt är möjligt då smyckena tillverkas för hand och unikt för dig. För att beställa detta smycke skickar du ett email till: ulrika.burell@telia.com 8 kommentarer:

 1. Å så många fina bilder här! Och du gjorde helt klart rätt i att införskaffa en par rosa snyggbyxor - de kommer defenitivt hålla baciller borta :)

  Mikroskåpet! Tänkte inte ens att det stod där. Men alltså, maken till bra present får man leta efter. Viggo önskade sig ett i julklapp och han lämnade inte sitt rum på hela dagen. Han älskar det. Detta var perfekt, kan kopplas mot datorn och innehöll en massa käckt som flugben och annat. Hur lurviga är inte flugben kan man undra :)
  Köpt här:
  http://www.citydel.se/sv/mikroskop/pentaflex-mikroskop-40x-1024x.html

  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Men vilka fina, smycken precis i min smak, enkla och stilrena! Vi firar 1-årig bröllopsdag snart och då kan man väl få önska sig en liten present av maken, eller? Ska försöka smyga in det på något smart sätt :).

  SvaraRadera
 3. Jag men jag ska ju beställa!

  Skriver till dig.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättegulligt! Undrar om man bara kan köpa hjärtat och två brickor med bokstäver på? Har mrs skull sen tidigare och tänkte använda det armbandet isåfall :) Vad skulle det kosta isåfall?
  Gillar verkligen dina smycken och blogg :)

  SvaraRadera
 5. Hej du anonym. Emaila mig på ulrika.burell@telia.com så ska vi se vad vi kan hitta på ...
  Allt är möjligt! Och tack snälla för dina fina ord. STORT TACK!!! Kram, Ulrika

  SvaraRadera
 6. å så fint!
  vad kostar det med bokstavsbricka då?

  kram

  SvaraRadera