måndag 1 augusti 2011

MAKE A WISH
Även dessa vänskapsband kommer jag att börja sälja på little.u och de kommer att kosta från 300 sek beroende på tjocklek och längd samt antal pärlor/berlocker. Armbandet är knutet med fin bomullstråd, helt för hand (varje knut) - i olika färger - med mycket kärlek -av mig.

Tanken med ett vänskapsband är att du virar det runt handleden (allra helst på en bra väns handled ... men man kan gott vira det runt sin egen för att visa att man tycker om sig själv ... tycker jag), "önska dig något" och bär det tills det trillar av helt av sig självt. Då kommer din önskan slå in ...

Jag gillar hur fint blekta de är nu när jag burit dem hela sommaren - på land, i vatten - dag som natt. Hur trådarna liksom tufsar sig lite i ändarna. Då jag badat med dem torkar de snabbt och luktar inte det minsta (ibland när jag duschar gnuggar jag dem med dushtvålen för att sedan skölja ur dem). Det på bilden ovan går att göra vilket som - knyta eller knäppa (bara att klippa av trådarna om man inte vill knyta).

Alla färgkombinationer är möjliga. Allt från en till sex/åtta (sedan tycker jag de blir för breda). Just nu kör jag på med v-mönstret. Men snart dyker nog fler mönster upp (öva, öva, öva).


Här är de färger som jag har hemma just nu. Men så klart kan jag göra inköp av fler om någon färg du önskar skulle saknas. Inga problem alls. Jag har delat in de i färggrupper och numrerat dem så att det blir lättare när man väljer.

ROSA (1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 )

(LILA 7 : 8 : 9 )

GRÖN ( 10 : 11 : 12 : 13 )


GUL/RÖD ( 14 : 15 : 16 : 17 )


BLÅ ( 18 : 19 : 20 : 21 : 22 : 23 )

Och min förhoppning är att en massa önskningar ska slå in fram över ... 

7 kommentarer:

 1. Åh - igen då :) Ser fram emot garner och val!

  SvaraRadera
 2. Super fint! Gillar iden med den lilla pärlan!:)

  Själv köpte jag upp mig på garn innan vi åkte ut på landet, så när jag får en stund över så passar även jag på att knåpa lite:) Har än så länge inte lyckats bli färdig med något armband, men man får väl skylla sig själv när man hela tiden kommer på nya vackra färgkombinationer som man vill göra:)

  Kram Sophie

  SvaraRadera
 3. WOW, de är så fina! Jag vill köpa BUMS :)

  SvaraRadera
 4. Grymma du!! Jättefina! Habegär. Gör du barnstl också? Hela familjen vill ha:)
  Massa kramar
  H.

  SvaraRadera
 5. Tack alla ni för era fina ord. Alltså dessa armband är som gift. Så himla roliga att göra och så himla fina att ha på armen. Jag har många nu och vill bara ha fler.

  Om ni vill beställa så är det bara att skicka ett email: ulrika.burell@telia.com och berätta hur och vilka färger ni vill ha. Allt är möjligt!

  Och yes. De går att göra i alla längder så till barn funkar de alldeles prima. De är super coola på mina kids. De har båda flera stycken och visar stolt upp dem för sina vänner. De har både tunna och breda i en härlig mix. Nils mixar dessutom sina med dödskallesmycken.

  Välkomna att beställa!
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. å-å-å så fina!! jag älskar armband och har just nu egentligen alldeles för många på armen ;) men ett sånt här skulle jag absolut kunna "trycka" dit :)

  SvaraRadera
 7. Så himla fina! Ska bara bestämma mig för en färgkombo sen beställer jag minsann ett till mig själv och ett i present till bästa bästisen i Stockholm! :)

  SvaraRadera