onsdag 20 juli 2011

PÅ ARMEN( alla bilder från weheartit.com )

5 kommentarer:

 1. Hmmm, jag försöker frustrerat få till mitt indianarmband. Let´s face it... jag är inte så jäkla bra på pyssel verkar det som.. :) (fast egentligen är jag ju det!?) Men i alla fall inte som du. Det var bara det jag ville säga. Kram till fina, fina du.

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte få nog av den femte bilden. Väskan och guldklockan och härvan av massa andra armband på handleden. Helt underbart.

  SvaraRadera
 3. Grymma bilder!!! Kan du inte börja sälja även de flätade armbanden, I LOVE!

  SvaraRadera
 4. Anonym, de flätade armbanden kommer jag att börja. Jag sitter och funderar på hur jag ska göra med dem. De är väldigt tidskrävande att tillverka. Tar typ 4-5 timmar. Gah! Och jag vet inte hur jag ska prissätta dem. Hur mycket vill man betala för dem?
  Skicka mig din emailadress så kan jag skicka dig info då de börjar säljas.
  Ha det bra och tack för fina ord! Kram, ulrika

  SvaraRadera
 5. Hello!

  Tack snälla för kommentaren!

  Jepp, det är jadepärlor :). Tyckte de var så vackra o påminde lite om swarowski. Gillar swaroski och dina vackra smycken likaså!!!! Det var faktiskt tack vare ditt fina SUMMERII som jag började pyssla. Mkt avkopplande, kanske därför jag är i feelgood-zonen nu, hehe.

  Lycka till med din fortsatta tillverkning. Jag bara måste få tummarna loss o köpa ett armband av dig!!! Love them!

  Oj, 4-5 timmar för ett armband! Men de är verkligen superfina. Men det e svårt att se arbetet bakom ett armband. Men hade du lyxat till dem med en tag och fin stämpel hade jag köpt ett, eller två :).

  Kram o lycka till! Du är grym (inser arbetet bakom smyckena :)).

  SvaraRadera