måndag 13 juli 2015

LITE AV VARJE …

Här vaknar jag upp varje morgon. Jag älskar vårt sovrum. Det är en riktig oas i vitt och trärent.

Jag blev riktigt nöjd med vår gardinuppsättning - som vi fixat med helt själva. Ni vet från tak till golv och från vägg till vägg. Ett lager med mörkläggande (inte helt lätt att hitta snygga sådana, men så kom jag på att jag hade en bibba tyg i en garderob här ute, och dra mig baklänges det var griege färgade mörkläggningsgardiner i precis rätt längd och bredd). Linnegardinerna är kanske inte riktigt så tunna som jag hade tänkt mig, men de får duga nu ett tag tills jag hittar de jag verkligen söker.

Vårt kök. Det köpte vi på IKEA för många år sedan. Bland det första vi faktiskt köpte ut hit. Vi köpte ett fristående kök då för att vi inte riktigt visste hur vi ville att köket skulle vara eller hur det skulle se ut. Vi tänkte att det då lätt går att flytta om enheterna efter tycke och smak. Men så blev det så klart aldrug. Det hamnade där det hamnade. Jag har inte alltid tyckt om detta kök, utan tänkt att en dag så ska vi byta ut det … men så nu när huset genomgått denna renovering så tänker jag att vilken himla tur att vi inte gjorde oss av med det. För nu smälter det in så fint och jag gillar det vita och trärena.

Något som är mindre kul här ute är vår trädgård, just nu … 
Eftersom vi väntar på att två mindre hus ska byggas på tomten, så snart semestern för våra hantverkare är slut, så står det saker här och där och våra rabatter har växt sig vilda. Jag har gjort mitt bästa för att röja upp, men njae, det är väl så där. En av våra rosbuskar har i alla fall växt en gnutta och ger oss nu ca 10 rosor istället för som förra endast 3. Hahahaha … 

Jag hoppas att ni har en skön semester - eller jobbar ni kanske ännu?!

2 kommentarer:

 1. Vad fint med de skira gardinerna från golv till tak i sovrummet. Det ger lite hotellkänsla :-d
  Ha en fin tisdag
  /Jennifer

  SvaraRadera
 2. Vad fint med de skira gardinerna från golv till tak i sovrummet. Det ger lite hotellkänsla :-d
  Ha en fin tisdag
  /Jennifer

  SvaraRadera