söndag 4 maj 2014

DET ÄR LITE MYCKET NU.


Just nu snurrar det på lite för fort för mig. Vi ska dels flytta i juni (mer om det vid ett senare tillfälle) och måste påbörja projekt rensning och packning. Och så är det ju den här underbara deklaratiosnhistorian. Och så jobb och aktiviteter ovanpå detta. Att hinna med ett liv med familj och vänner vill man ju gärna också. Och så blir de sociala medierna lite lidande. Men förhoppningsvis är jag snart här i full kaliber igen.

Helgen har bjudit på rensning av 3 (!!) källarförråd. Våra stora bil fylldes till brädden två gånger och kördes till tippen. Man känner sig lättare efter en sådan mega rensing. Hahaha … Och sedan har vi börjat packa så smått här hemma. Mycket som man sparar på alltså - why kan man undra så här i efterhand. Hahaha --- men shit vad mycket skoj man hittar också. Gamla foton bland annat. Min fiol. Och så min servis Blå Eld som min farmor gav mig för länge, länge sedan och som vi inte hade plats för i lägenheten. Men nu när vi flyttar ska den få ta den plats som den förtjänar ~ big time.

Nu ska jag sätta mig och svara på alla de email som drösat in under helgen. Maj är verkligen little.u's månad. Välkomna med era beställningar. Så himla kul att få tillverka era presenter - antingen till någon som ni HJÄRTAR eller kanske till er själva för att ni är så värda det …


Dessa bilder på mina absoluta favoritblommor - pioner - får bli mitt söndagsbidrag till Fabriken.

Och så är det snart dags för månadens fyra! 
En ny spännande bokstav att utmanas av - lite lättare denna gången tror jag - A var ju inte helt lätt. *ler*

6 kommentarer:

 1. Spelar du fiol ...? Eller kanske gjorde eftersom du hittade den i städningen ... ;-) Spelar själv nämligen så jag blev nyfiken. Här är det samma visa fast i fas två - vi har flyttat och håller på att packa upp och flyttar samtidigt saker som är kvar på gamla stället. Puh. Så mycket grejer man spar på. Men kul att flytta är det , lycka till !!! Kram, Pernilla

  SvaraRadera
 2. Åh. Det finns ju ingen annan prioritetsordning som godkänns än den att låta de sociala medierna vänta och längta. Det verkliga livet och allt som hör där till är ovillkorligen viktigast.

  Så spännande med flytt och roligt med all smyckestillverkling :)

  Ta hand om dig

  SvaraRadera
 3. Så himla himla himla spännande att flytta. Det intygar jag å det säkraste. Men du, vila lite då och då. Det gjorde jag aldrig och det är först nu, ett halvår efteråt jag börjar hämta mig. Och då hade jag inte ens en deklaration att tänka på. Vilka vackra blommor, underbara.

  Skön måndag till dig. Kram!

  SvaraRadera
 4. ja maj är galet utan flytt, så förstår att det är mycket:-) spännande dock för er ! kram

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Jag har för mig att jag läst någonstans att du gett bort smycken till dagisfröken, stämmer det? Jag funderar på en bricka med första bokstaven i namnet på en läderrem, vad skulle det kosta? Kram

  SvaraRadera
 6. Vad spännande med flytt, men det för ju med sig en del också förstås, så jag förstår om du har fullt upp just nu, kom ihåg att andas och ta pauser emellanåt bara.

  Kram Victoria

  SvaraRadera