fredag 11 april 2014

JIPPIJAJAJAJA - det är FREDAG IDAG

Så var vi här igen, fredag! Jippijajajaja! 

Har börjat dagen med en runda i Haga (känner mig dock aningen 'på G med en förkylning' så jag tog den kortare vägen på bara 8 km idag, kände mig ändå stark). Och nu gäller det att hålla tungan rätt i munnen för oj vad ni är många som beställer little.u smycken nu - ännu mera jippi! Jag bara ler med hela ansiktet ska ni veta.

Bilden ovan är från när jag och Josefin fotade en dag tillsammans. Vasen och den underbara asken i porslin är från Betonggruvan. Ringarna är ring KULIGT - hittar du här. Och alla mina little.u smycken slås alltid in i dessa silkespaket (som jag viker för hand i två lager papper) med vackra silkesband - tillsammans med en personlig hälsning. Det blir så mycket roligare att få post då. Tycker jag!

Och vet ni vad ~ fingers crossed att brickan i guld som jag special-beställt efter mina egna mått idag kommer snabbt, och att den är fin. Då ni, då kommer äntligen mina armband och halsband JAG HJÄRTAR finnas i guld (materialet är gold filled - äkta guld som pressas in i annan metall för att få ett beständigt material). Brickorna är till att börja med 12 mm ø och kedjan kommer vara en tunn ankarkedja. Men som sagt, fingers crossed att allt blir om jag har tänkt mig. We'll see … hojtar när det närmar sig!

Och så missade jag första torsdagstemat hos Fabriken igår. Argh! Jag som hade planerat vad jag skulle fota. Men nästa vecka, då ska jag vara med. Och på måndag kommer 4 nya MÅNADENS. Och i helgen en re:cap på mars månads 4.

NU - kaffe och jobba. Och underbar eko-choklad från den här härliga donnan. Mums! Jag har beställt lite annat fint från henne också som jag ska visa, vid tillfälle. Men nu, jobba, jobba, jobba!4 kommentarer:

 1. jaaaa fredag jippi, jippi! Vilken fantastisk bild!

  Trevlig helg!

  kram

  SvaraRadera
 2. Tjoho - fredag! Veckans bästa och du vad kul att det rullar in beställningar :-) Ha en fantastisk helg, kram v

  SvaraRadera
 3. Härliga fredag och finheter i bild! Heja dig vad du är grym med löpningen. Hoppas nu bara att den där förkylningen ger sig iväg. Och vad kul att du har så många beställningar. Riktigt kul! Fin helg till dig. Kram!

  SvaraRadera
 4. 8 km att känna sig nöjd med, det skulle jag ha varit. Låter härligt! Där är jag inte ännu, tyvärr. Jag skyndar långsamt efter frakturen, lyder sjukgymnasten. Allt för att hålla mig hel.

  Ha det gott

  SvaraRadera