söndag 9 mars 2014

UTLOTTNING AV ETT little.u HALSBAND PLATE


Som ett litet TACK~

 ~ för all fin respons som jag får av er. Alltid så fina kommentarer, alltid så positiva hejar-rop och alla dessa fina emails som jag får som tack då ni fått era smycken. Jag säger bara WOW! Om ni visste vad de peppar och får hela mig att le och hjula fram på stadens gator!

Jag har därför bestämt mig för att lotta ut mitt nya halsband PLATE till en av er. Just detta, som ni kan vinna, är handstämplat med orden "USE YOUR WINGS". Annars kan man fritt välja vad man vill stämpla på brickan: ett namn, vackra ord, bokstäver, ett hjärta … ordet är fritt! Som alltid.

halsband PLATE är en bricka (35*0,7*1 mm) som hänger på en tunn ärtlänk (1 mm) som knäpps med ett karbinlås (om man inte vill ha en springring hellre som lås). Längden är ca 50 cm (brickan ingår i den längden), men naturligtvis kan man välja längden själv. Allt material är sterling silver 925 och blir bara vackrare ju mer du använder det. Halsbandet kostar 525 sek.

För att vara med i utlottningen delar du bilden som jag har lagt ut på instagram: @llillau och taggar den med #littleuhalsbandplate - har du inte instagram går det naturligtvis bra att lämna en kommentar här på detta blog-inlägg. Det får du gärna göra oavsett, men nämn gärna om du taggat på instagram då så att det inte blir dubbelt. Nästa fredag den 14 mars kommer jag att dra en vinnare.

Om du inte vill vänta för att se om du vinner halsband PLATE så går det naturligtvis bra att beställa det genom ett email till: little.u@telia.com - glöm inte att skicka med din adress och det som du önskar stämpla på brickan samt eventuell önskad längd (om annan än 50 cm). Själv bär jag det med en helt blank bricka  … ;)

Lycka till!

15 kommentarer:

 1. Åhh vad fint det är:-) Såklart vill jag vara med och ska tagga på Instagram! stor kram

  SvaraRadera
 2. Johanna Lethin Jacobson9 mars 2014 20:34

  Jag hoppas på tur och gör ett hoppfullt inlägg här. Ett jättefint halsband!

  SvaraRadera
 3. Såklrt jag vill vara med och få chansen att bära detta finfina smycke.
  gustafsson.57@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Har inte instagram, så det får vli en Kommentar hrä. Har preis blivit av med jobbet, "use your wings" skulle kunna få vara mina ledord framöver, mär jag ska kasta mej ut i det osäkra!

  Nina Lundström

  SvaraRadera
 5. Hejsan!! Jag är jättegärna med o tävlar!!! Supersnyggt halsband med en härlig text! Håller tummarna!! Ha en fin vecka!
  Annika

  SvaraRadera
 6. Du gör så fina smycken :) Jag vill gärna vara med i tävlingen!

  SvaraRadera
 7. vackert halsband med vacker tanke.jag är med i tävling
  Helene.ljungberg@home.se

  SvaraRadera
 8. Åh vilket fint halsband och ett budskap som man kan behöva påminnas om varje dag. Lämnar en kommentar och håller tummarna hårt!
  /Josefin W

  SvaraRadera
 9. Jättefin, igen. Gillar!

  // Tiina H

  SvaraRadera
 10. Så snyggt! ����
  Vill gärna vinna ��
  Min mail är 78a@live.se /Anna

  SvaraRadera
 11. Vilket fint halsband! Gillar verkligen din stil och det du gör. 'Use your wings' var fint och peppande också.

  SvaraRadera
 12. Hej! Vill jättegärna vinna ditt fina halsband. Skulle passa bra som "hapåsigvarjedaghalsband"...!
  Håller tummarna!!!
  Kram Åsa W
  Mail: asawidfeldt@carlsborg.net

  SvaraRadera
 13. Åh jag vill jättegärna vara med och tävla! :} Dina smycken ser så snygga och petite ut, precis så som jag gillar det. :} Tack för att du är så kreativ!

  SvaraRadera
 14. Åh! Är gärna med i utlottningen. Såg halsbandet på pinterest och gillar't supermkt. Har sedan tidigare två armband och ett halsband från dig, detta skulle sitta fint i samlingen. Hälsningar Linnea (mail: linnea.csson@gmail.com)

  SvaraRadera
 15. Älskar dina smycken och vill gärna vara med i denna härliga utlottning! Varma hälsningar/ Karin

  SvaraRadera