måndag 31 mars 2014

PÅSK-ERBJUDANDE HOS little.u

Nu är det inte så långt kvar till påsk. (även om det känns som en evighet i år, då den är så sent.) Men för att hjälpa er att vara ute i god tid med påskäggen-påskpresenterna så tänkte jag ge er ett litet erbjudande. Till påsken hör ju fjärdrar i alla dess former och färger, så vad passar då bättre än att ge bort armband FJÄDER! Jag tänkte erbjuda er armband FJÄDER för 250 sek (ord. pris 300 sek). Smycket är helt i sterling silver (.925) och tillverkas efter beställning av mig. 

Vill man göra armbandet lite extra personligt kan man hänga på små runda brickor (9 mm) med sina käras bokstäver handstämplade på, de hänger då vid låset i varsin liten bit kedja (se bild nedan). Varje bricka kostar 50 sek extra. 
Skulle du önska beställa ett armband FJÄDER (nu för 250 sek istället för 300 sek) så skickar du din beställning till little.u@telia.com - skicka med önskad längd, önskat lås (karbinlås eller springring) samt den adress du vill att smycket skickas till (det går bra att får det skickat som en present till någon med en personlig hälsning). För att hinna få det innan påsk behöver jag din beställning senast den 12 april (t o m den 12 april gäller erbjudandet på armband FJÄDER). Kanske hittar du även något annat little.u smycke som du tänkt beställa … 

GLAD PÅSK! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar