onsdag 19 mars 2014

MYCKET SOM SNURRAR JUST NU

Känns som att jag är mer borta än tillgänglig här på bloggen just nu. Men jag har så himla mycket som jag bearbetar i huvudet just nu. Det mesta hör till jobbet. Som hemsida vs webshop. Deklarationen. Bokföring. Nytt material. Nya bilder på nya smycken. Men så är det saker på hemmaplan också. Utbyggnad- och nybyggnad i stugan. Större lägenhet. Semester. Familjen. Ni hör ju, det är en del.

Och alla dessa saker är sjukt energi- och tidstagande. Jag hör ju till de där som vill att allt ska vara perfekt, annars kan det lika gärna vara. Liksom! Jag blir så trött på mig själv. Att jag ibland inte bara kan släppa på de där kraven. 

Men jag är här och jag jobbar som vanligt på med alla ordrar som hela tiden strömmar in. Herre gud så kul det här jobbet är! Och så springer jag - varannan dag - Milen (varvat med 8 km då och då). Och eftersom jag inte hittat någon ny runda att springa så springer jag varv på varv i Haga. Hahaha … och nu har t o m två män med sina hundar börjat heja på mig. Ni vet, vi stammisar! Hihi!

Håll ut med mig. Jag är snart back on track igen. När jag rensat alla mina tankar i löpspåret. När de hamnat på rätt plats. Då kommer det flyta på med kreativitet här inne. Som sagt, jag saknar Fabriken som gav de där uppdragen på inlägg och gav kreativiteten en skjuts på vägen.

+

Halsbandet ovan (halsband UN PETIT CŒR) är en sådan där sak som liksom aldrig faller på plats för mig. Den där kedjan beställde jag precis efter nyår. Tror ni att den har kommit än? Suck. En del av mina leverantörer alltså … Säger bara suck!

4 kommentarer:

 1. Heja dig! Jag vet precis hur det är. Phu. Jag saknar också Fabriken, ibland är det så himla skönt att att få ett tema att utgå ifrån när man bloggar!

  SvaraRadera
 2. så är livet ibland, precis så har jag ocksåd et just nu (därav att jag inte hunnit maila dig gör det snart...) visst är det underbart med löpningen då, hur mna tänkter bättre och tankarna liksom hamnar rätt, och lösningar dyker upp, så heja heja...jag som springer mset på morgonen i Haga vet att det finns många stammisar, lite fånigt men kul att liksom småheja på samma personer halv sju på morgonen..

  kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker din blogg är jättemysig. Som egen företagare är det väldigt roligt att följa dig och dina tankar. Roligt att det går så bra för dig!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Åh du fina. Du ska känna dig lite exklusiv just nu istället! Vi liksom hissnar av glädje de gånger du glimtar och glimmar här och där. Vi längtar och saknar och gläds och bryr oss om dig. det susar i min mage när jag läser att du saknar Fabriken. Jag har faktiskt börjat tvinga fram en lust att fundera på den igen. Jag har några tankar och idéer som kanske kommer bli synliga under våren... Jag lovar inget men, jag vill ;)

  kram du fina

  SvaraRadera