onsdag 27 november 2013

NEED | WANT | WEAR | READ

Julen ja. Jag vill ju inte vara någon party-pooper ... inte alls. Men det här med julen och alla julklappar som ska önskas, inhandlas och sedan bytas. För att kanske sedan behöva bytas igen - för att det inte riiiiktigt var det som man hade önskat sig. Och all denna stress för detta med julen & julklapparna. Jag vet, det är motsägelsefullt. För jag gillar ju julen. Ja, jag gillar julen (jag gillar julen, jag gillar julen, jag gillar julen). Tanken på att det ska vara lugnt, stilla, man ska umgås och det ska vara så där juligt härligt. Eller hur!

Anyway, flera bloggare har satt samman sin "need · want · wear · read -lista" ... och jag gillar ju att göra listor och fnula lite på sånt där. Så jag gjorde en jag också.

NEED · jag skulle  nog behöva en resa till solen och värmen, med familjen. En sådan där resa som man bara ligger vid havet, pillar sig i naveln och leker med barnen. Äter god mat, är tillsammans som familj och pussas & kramas. Ni vet, en sådan som laddar batterierna. Men nu laddar vi för skidsemester ~ nästa år ...

WANT · kanske en dag, eller inte alls. Men det känns bra att ha något att önska sig som man kanske aldrig får ... den där känslan man hade som ung, när man inte bara kunde gå och köpa vad som helst. Utan fick spara ihop till det - den där känslan av tillfredsställelse över något nästintill onåbart.

WEAR · lacket från Oriflame som heter Black Red. Oooh, det är bara så galet fint! Och passar nu när julmånaden drar igång med alla partaj och tillställningar. Och så känner man sig vardagsfin däremellan.

READ · eller i alla fall ska läsa/tittas i - Paolo Roversis fina fotobok. Med lösa blad i. Från Fotografiska. Vackert.

A dream is a wish your heart make!
Gäller att drömma om månen nu ~ det sägs ju ge tur ... *ler*

7 kommentarer:

 1. Ja, den där resan skulle jag verkligen behöva jag med!
  Håller på att knåpa ihop min egen Need, want, wear, read (man kan ju inte låta en sån kul bloggtrend slippa mellan fingrarna :)).
  Och tack för dina rara ord om min kreativitet. Men du om någon borde ju veta hur härligt och avkopplande det är att sitta och pilla och skapa. :)
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 2. Fina ord och fin lista. Gjorde också en lista, vi får väl se om något går i uppfyllelse. Annars är det för mig precis som du skriver att det viktigaste ändå är att bara vara där i lugnet och stämningen. Med den goda maten och de tända ljusen. Är ju ändå det som räknas.

  SvaraRadera
 3. Då ska du se min nagelfärg i kväll. Sen ringer du Santa direkt.... lovar!

  SvaraRadera
 4. Den där "wear" önskningen kan nog jag uppfylla! ;) Och så vill jag se bild på nagellacket som näms ovan på Insta ikäll - tack! Ha det så mysigt nu, njut av babbel och bubbel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ~ jamen det det där 'wear' nagellacket har jag redan ... mohahahaha ... Känner en fin tjej som jobbar på Oriflame - serrú! ;)

   Jag förbereder mig för de där tomte-naglarna.;)

   KRAM

   Radera
 5. Läckert! Går i gång på det här....blir sugen på en sådan lista jag med!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Det är G.E.N.I.A.L.I.S.K.T. det där med de fyra. Men du twistade till need lite bra tycker jag :)

  SvaraRadera