söndag 10 november 2013

EN SÖNDAG


Tänk att just jag ~ och dessutom mina små monster ~ fått världens bästa pappa!

Här har vi haft en lugn och skön söndag. Vi åt frukost tillsammans (som vi annars aldrig hinner göra). Vi firade pappan här hemma. Och ringde till pappan i Småland (som putsade fönstren för glatta livet med sin nya fönster puts *ler*). Sedan satte jag igång - med att rensa ur min garderob. Oh my god så mycke gamla kläder jag har i garderoben, som inte använts på år. Det är så svårt att rensa ut dem ... Men idag så rök de! Nu ska en del ut på blocket, en del till stugan och det mesta till välgörenhet.

Sedan har monstren och jag bytt en söndrig leksak nere på stan. Ätit varsin vaniljmunk. Jag hann med halvmilen + Paolos 15. Och sedan åt vi Makens mumsiga hamburgare. Nu sitter vi alla i soffan och tittar på 'Världens natur' på SVT2 - om Eken ~ dessa fantastiska naturprogram! Som sagt en lugn och skön söndag. 

+

Nu ska vi lägga barnen, sätta oss i tv-soffan och titta på 'Så ska det låta'  från igår och dagens Solsidan'. Jag ska äta Ben & Jerry - Vermonster. Världens godaste glass! Redo för en ny vecka ... 

Detta får bli mitt bidrag i Fabriken.4 kommentarer:

 1. Oj vilken fin julstjärna du har i ditt fönster. Var har du hittat den? Den var sådär precis lagom julig :D
  Ha en skön söndag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fin. Det är en stjärna från Indiska som man sätter ett värmeljus i. Så jag har den uppe året om ... :) Jag köpte den förra året så jag vet inte om de finns nu.
   Hoppas för din skull, u.

   Radera
 2. Vilket mys ni har. Vi har just sett tre avsnitt walking dead med magen full av pulled pork o prinsesstårta. Ljuva liv. O det där hjärtat, min bästa vän har ett sådant från Indiska. För mig är det kärlek att se ett sånt. Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Sött foto med hjärtat och smycket! Kram

  SvaraRadera