torsdag 10 oktober 2013

little.u POPs UP PÅ BETONGGRUVAN NU PÅ LÖRDAG 12 OKTOBER : VÄLKOMNA!


På lördag så kommer little.u (alltså jag & mina smycken) att poppa upp på den underbara lilla butiken Betonggruvan. Josefine, som äger & driver Betonggruvan, lärde jag känna via bloggvärlden. Vi kom på, att trots så olika produkter så brottas vi med ungefär samma problem företagsmässigt och började träffas för små pepp-träffar. Fantastiskt! Vi har nu utökat med 2 andra tjejer som också är med på dessa träffar. Vi ger varandra tips & råd och framför allt en massa härlig energi. Jag går alltid från dessa träffar full av hopp & "en jäklar-anamma-känsla"...

När så Josefine frågade om inte jag och mina smycken ville vara med på en POPUP SHOP som hon tänkte ordna så tackade jag JA utan att blinka. Gud så kul! Jag älskar ju hennes fina, fina butik! Och jag som annars inte säljer mina smycken i butik får chansen att prova på liksom ...

Och nu sitter jag här - det är torsdag - och inte ett enda smycke är tillverkat ännu. Jag har haft fullt ös med ordrar från kunder som jag ville få iväg först. Det är så svårt att komma igång eftersom jag annars tillverkar endast efter beställning. Ni vet med önskade längder och olika mått, och en del vill ha sina armband på ett visst sätt, andra inte alls så.

Men jag har i dag och imorgon på mig *ler*. Förmodligen kommer det vara så att jag kommer ha endast en del smycken till försäljning på plats (inte så många). Jag kommer däremot ha med mig little.u smycken som man kan titta och känna på och sedan beställa sitt eget smycke - som jag då tillverkar under nästa vecka och skickar fraktfritt hem till er. Och så kommer jag naturligtvis att ta emot personliga beställningar, kanske har ni ett sådant smycke som ni tänkt att ni skulle vilja bära och som jag kanske kan tillverka. Jag kommer att ha med mig mina smyckesdelar, tänger och pärlor - så finns det möjlighet så kan jag kanske slänga ihop saker på plats ... beroende på hur många som kommer vill sälja. Och jag kommer att kunna ta betalt med kort (VISA, Mastercard och några till) - har skaffat mig en iZettle (coolt va!?). Fungerar det inte pga Telias jäkla driftsstörningar så kör vi på faktura.

Vad tror ni? Iiiih, jag är lite nervös förstår ni! Jag som annars 'gömmer mig' bakom min dator och säljer via nätet. Hur ska detta gå!? Har ni några smycken som ni är extra sugna på att köpa, eller se? Hojta till!

Andra som också poppar upp i Betonggruvan på lördag är :
Anna Wedin | How Are You | Vanadisvägens Sticklingförmedling

Varmt välkomna!

Och vet ni vad - in och kolla på Betonggruvans helt underbara sortiment . 
Hon säljer ju via webshop också
Bilderna ovan är från hennes fina butik tagna vid ett av mina många besök där.

8 kommentarer:

 1. Det är ju urcoolt och kommer gå hur bra som helst! Du och dina smycken kommer att slå dem med häpnad. Önskar jag kunde komma dit men upptagen på annat håll. Bär mitt little u-smycke varje dag. Kram på dig och ha en skoj lördag!

  SvaraRadera
 2. Wow, låter ju superkul och häftigt!! Herregud du har INGET att vara nervös för du som är så himla duktig!! :-)

  Vilka fina saker betonggruvan också verkar ha! Jag ska se om jag kan komma förbi trots fulltecknad lördag, men är ju i mina hoods....mailar dig angående ett till smycke jag vill beställa!

  Ta en finkaffe och djupt andetag och kör på....

  kram

  SvaraRadera
 3. Söta du! Tack för så fina bilder och ord om Betonggruvan.
  På lördag kör vi! Inget alls att vara nervös för!!! Det blir kul & pepp!

  SvaraRadera
 4. Men va kul! Jag hoppas jag hinner förbi. .

  Trevlig kväll. /N

  SvaraRadera
 5. Inget att vara nervös för (skulle vara Telias avbrott då). Det här fixar du och de andra tjejerna galant.

  SvaraRadera
 6. Asch då, jag hinner inte komma förbi. Annars hade jag gjort det. Älskar dina smycken ju. Mest clasp, det är perfektion!

  SvaraRadera
 7. Åh jag önskar att jag hade ett par sjumilaskor, då skulle vi minsann kunna ses och jag kunder köpa ett smycka av dig "live" och så skulle jag ge dig en kram för att du göra så mycket gott :)

  Ha en fin kväll o lycka till i morgon!
  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 8. Va kul ! Kommer du till Bersån snart också...?!? :)

  SvaraRadera