måndag 7 oktober 2013

LITE NEWS FRÅN MIG ...


Det har varit lite tyst här på bloggen, lite mindre rörlighet på instagram & min email-box svämmar över av förfrågningar och beställningar. Så blir det förstår ni när man kopplar bort allt för ett par dagar, när man packar sin weekend-bag och pussar Make & barn goodbye och drar till London på inköp och 40-årskalas.

Att det är är måndag idag. Och att jag landade sent. Och att det rasslade till i min email-box imorse då jag öppnade den för första gången på 4 dagar. Ja, det är märkbart. Hahaha! På ett bra sätt alltså ... Jag är full av ny energi, idéer och nytt material ligger här på mitt bord. 

Så det jag egentligen vill säga; ha tålamod med mig. Jag ska beta av alla email, svara på frågor och beställningar. Sätta samman smycken som ska skickas. Och förbereda för lördagens event ...

Ni kommer va? Jag kommer att vara i Betonggruvans vackra butik mellan 11-16 på lördag [12 oktober]. Hurra! Jag kommer att sälja mina little.u smycken - en del kommer finnas färdiga & en del till beställning - och så kommer jag att vara där och kanske t o m tillverka lite smycken på plats. Ni är alla så hjärtligt välkomna! Nedan ser ni den fina inbjudan:

Dags för {4 koppar} espresso.


5 kommentarer:

 1. Men åh... jag som tänkt flera gånger att jag vill titta förbi Betonggruvan, verkar va så mycket fint. Hade ju varit perfekt nu på lördag när du är där. Men uppbokningarna i kalendern säger tyvärr något annat... Hoppas det blir en lyckad dag för er i alla fall. :)

  SvaraRadera
 2. Satan vad synd att man inte är i Stockholm! Låter supertrevligt.

  SvaraRadera
 3. Men gud vad spännande, synd att jag inte är i Stockholm nu då. Så kul att det går bra för dig, du gör så fina saker! Kram Elina

  SvaraRadera
 4. Åh, jag kan bara sälla mig till ovan skara- vad härligt det hade varit att poppa in om man varit i Sthlm kommande helg. Lycka till, det blir säkert alldeles underbart!

  SvaraRadera
 5. Jag har planerat att komma dit.

  SvaraRadera