söndag 22 september 2013

SÖNDAGS MORGON


Medan barnen vaknar till liv hinner jag med ett par snabba emails vid köksbordet. Och njuter av ett glas färkspressad juice (dagens juice: apelsin, lime, ingefära, morötter, äpplen & så lite nässelpulver). Och tänker på hur dagen ska bli. Känner att jag är ganska trött. Väldigt trött faktiskt. Och jag tänker att det nog är samma sak som jag känner varje ny höst (jag hoppas det i alla fall). Trött tillsammans med lite ledsen. Lite ledsen som i 'låg'. Och jag vet att det går över. För jag har inget att vara varken ledsen eller låg över. Verkligen inte. Tvärtom. Tacksam! Väldigt tacksam. Så jag häller upp ett glas juice till och låter ingefäran kittla. Snart så är jag pigg igen ...


... och då ska jag försöka redigera mina bilder på de vackraste örhängen (ovan). En tunn liten örring i silver (20 mm) med några kristaller att hänga på ... en, eller flera på samma ring. Färg efter smak & humör. Men det får bli sedan, för det måste finnas glädje & kreativitet när man gör 'sådant dära jobb'. Så tills dess, då pussar jag på barnen och hänger med dem idag. Njuter av att det är söndag.

4 kommentarer:

 1. Ja, det gäller att njuta av det vackra! :)

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig....<3


  Happy Sunday och kramar!
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Händer på söndagar, lite ångest kommer krypande.....hoppas det vände!! Känner dock igen känslan

  kram

  SvaraRadera
 4. Känner igen känslan och jag vet också att det går över. Vi måste nästan boka in en date snart - det brukar alltid ge energi och pigga upp! ;) När var era London- och Kroatien resor? Sedan är det dags!

  Stor, stor kram till fina du!

  SvaraRadera