onsdag 11 september 2013

EN MYSIG DAG ATT MINNAS


Nu ett par dagar är jag och två små monster själva hemma. För att göra det hela lite festligare (och framförallt enklare för den här mamman) fixar vi till saker på ett sätt som vi kanske annars inte så ofta gör. Som tar take away (sushi/dumplings). Drar fram det fina indiantältet (från Granit) och myser till det med varenda kudde & täcke som vi kan hitta (som här). Först lekte jag och litet monster doktor. Och inte en endaste nalle, lamm eller kanin slapp undan en undersökning. Det togs blodprover, lyssnades på hjärtat och tittades i öronen. Doktor Litet Monster vet oftast vilken sjuka han har att göra med; den där kaninsjukan är inte att leka med. För att inte tala om nalle-baciller. Ytterst smittsamt!

Sedan ringde telefonen och när jag kom tillbaka hittade jag först inte Doktor Litet Monster. Men så kikade jag in i tältet. Och där låg han. Med sin iPod & sina hörlurar. Och lyssnade på musik. Jag kröp in och låg där med honom en stund. Sedan vart Stort Monster vrålhungrig! Och det mina vänner, det är inget att leka med. Så iväg till sushistället bar det. Snabbt. Och nu är vi mätta, nyduschade, nykammade, tänder borstade här i tv-soffan. Strax ska godnatt-sagan läsas i indiantältet. 

Dagar som dessa ska man lägga i hjärtat och minnas för alltid. 
For ever & ever.
För snart vill nog inte dessa två små moster leka med sin mamma eller ligga nära, nära och lyssna på musik i ett indiantält ... 
Men idag fick jag det!

9 kommentarer:

 1. men så fint! letar efter ett indiantält till min lilla kille, funderar på att göra ett själv, men det här är riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 2. Så härligt ni har det!
  Skönt att läsa att dagar med maken på jobbresa går bra (minns själv med rysningar hur det kunde vara).

  SvaraRadera
 3. Vilka finfina bilder! Jag kan nog inte få in mina i ett sådant tält, men jag har god lust att prova :)

  SvaraRadera
 4. Det där tältet är så fint. Vem som helst skulle ju kunna flytta in däri liksom. Och hos er passar det perfekt. Väldigt fint allting. Och vilket mys ni hade!

  SvaraRadera
 5. men gud så härligt!
  vackert!

  hoppas allt är bra med dig. stor kram.

  SvaraRadera
 6. Åhh mysigt!! ja förvara djupt inne i mammahjärtat

  SvaraRadera
 7. Åh, vad mysigt det ser ut!

  SvaraRadera