söndag 25 augusti 2013

EN SÖNDAGSTANKE


Efter en lång bilresa från småland mös jag & familjen ner oss i soffan och tittade på filmen "De fem legenderna". Nu är de nedstoppade i sina sängar och jag hör dem ligga och bubbla om ditten och datten - innan John Blund kommer *ler*. Själv ska jag jobba lite för att sedan titta på det sista avsnittet "Orange is the new black" tillsammans med ett par skedar Ben & Jerry (älskar!). 

En söndagstanke, jag ska försöka dricka mindre kaffe. Jag har därför fyllt på thé-förrådet till brädden. Med thé från Clipper (som jag hittar i bästa Eat Ekoaffären). Gröna, vita och röda sorter. Jag kommer nog inte helt kunna sluta med mitt älskade Nespresso. I alla fall inte den där bästa morgonkoppen! När maskinen susar igång och kör en sköljning, och sedan doften av det nybryggda kaffet ... mmmm, då vaknar jag! Men resten av dagen får det från och med nu bli thé. Vi får väl se hur det går. Men jag hoppas att det tillsammans med färska juicer och mer grönt ska kunna ta mig pigg genom hösten - som snart kommer.

Min söndags-tanke får även bli mitt bidrag till Fabriken denna sista söndag i augusti.  
Och glöm inte delta i min utlottning av halsbandet INDIAN FEATHER. Här.

4 kommentarer:

 1. Vacker kopp, fin förpackning, persikor....så härligt. Har jag sagt att jag älskar dina bilder <3

  B & J, jaaa!!! Vi var och besökte "originalfabriken" i Vermont....så efter det känner jag att jag har en speciell relation ;)) Hittade en frozen kefir idag på Whole Foods. Jamen, himmel så gott.

  Te och glass blir det för mig! Såg klart "Orange is the new..." och längtar till season 2!!

  xo

  SvaraRadera
 2. Efter OITNB kan du ge dig på House of Cards. Very good!
  Har börjat dricka te igen, en hösteffekt på mig. Fast inte höst mood än va? Först sensommar, tar öppna skor på torsdag. Jäkligt somriga saker. ;)) Kram

  SvaraRadera
 3. Fem legenderna, den var bra den. Mindre kaffe ja, jag tänkte på det idag. Hur mycket är för mycket då? Jag har börjat äta mindre kolhydrater men har fastnat i baraettäppleellerennektarintill-träsket och lurar mig själv dagarna i ända. Plus att jag väl får en massa hål i tänderna av allt fruktsocker.

  SvaraRadera
 4. Te är gott - men ibland är kaffe godare :-)
  Jag gillar Kusmi-te. Anastasia.

  SvaraRadera