tisdag 14 maj 2013

PLANTERAT


Passade på att plantera i vår krukor i helgen. Jag gillar murgröna, vill ha dem som marktäckare i rabbaten.  Men den gillar tydligen inte den kalk-rika jord vi har på ön. Och så kan det vara för soligt där jag satt den. Men i krukor kanske jag kan få dem att frodas i år. Lavendel är min absoluta favorit och vi har dem överallt. I krukor, i en hel rabatt och mellan yviga funksior & rosor. Några nya i år. Och med ens kom fjärilarna & humlorna ...

Nästa gång vi åker ut ska jag plöja ett nytt potatisland och så ska jag experimentera med sparris. För shit vad de är coola när de växer upp ur jorden ...

  

5 kommentarer:

 1. Mysigt! Mina krukor på balkongen gapar fortfarande tomma trots att jag varit på väg att plantera i dom i flera dagar nu. Imorrn... då ska det ske! :)

  SvaraRadera
 2. Men så härligt! En skottkärra full av lavendel och murgröna. Just mina favoriter.

  SvaraRadera
 3. Lavendel har vi också både här och där och varje höst planteras de ner i rabatten som växer sig större för varje år. Jag har siktat in mig på klöver till krukorna, var väldigt nöjd med det ifjol.

  SvaraRadera
 4. Kul att plantera massor. Skulle med vilja odla sparris, undrar om det är svårt?

  Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj kl. 23.59. Tack på förhand.

  SvaraRadera
 5. Vilka HÄRLIGA vårpics:) påminner om min idylliska barndom på landet...saknar det som f

  Om du vill ha IKEA uteinspiration kan du kolla in min blogg:)

  ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera