onsdag 29 maj 2013

ETT STORT, STORT TACK ♡Idag känner jag att jag vill krama er alla som skrev så fina ord och gratulerade mig igår. De sociala medierna är verkligen fenomenala och får en att känna stor uppskattning. Jag tror aldrig jag blivit så firad som igår . här på bloggen, på instagram och på FB.

Nu är jag 40 · på riktigt. Och jag är fortfarande väldigt nöjd med att vara 40. Om än en aning tröttare idag. Gårdagen firades med familjen. Frukost på sängen, skönsång av Make & barn, värsta presenten (mer om detta i ett senare inlägg). Lunch på Vinterviken tillsammans med Maken. Tårta, blommor och paket på eftermiddagen med mamma & pappa och några vänner som kom förbi. Svida om och så bjöd jag mamma, pappa & lillasyster med familj på bubbel och mat ute på restaurang. Mer presenter & rosa rosor (40 stycken). Och jag är så tacksam. Min dag blev den bästa! Till och med vädret strålade ju för mig!

Till er alla som förgyllde min dag:
ETT STORT TACK! 
Och KRAM!

3 kommentarer:

 1. Jag får väl passa på att gratulera idag på 40 + 1 dagen eftersom jag missade igår:) Så grattis i efterskott hoppas även denna dag blir FIN.

  Varma kramar Åsa

  SvaraRadera
 2. Stort grattis i efterskott!!!

  Välkommen i gänget, själv är jag trettio tretton :-). Jag tyckte det var värst precis innan jag fyllde 40, nu lever jag i förnekelse haha! Lika bra det. Inombords känner jag mig som 32 ungefär. Nästan vuxen men inte mer :-).

  Varm grattiskram!
  Malin

  SvaraRadera
 3. Åh, STORT GRATTIS i efterskott! Härligt att du fick en så fin dag. Kram Elina

  SvaraRadera