tisdag 30 april 2013

LITE SOM JAG FUNDERAR PÅ IDAG ...Jag sitter och tittar igenom min smyckesblogg och tänker att det är MYCKET som ska göras här framöver. Nya bilder ska tas, en del smycken kommer plockas bort, nya läggas till, en hemsida ska skapas. Det ska helt enkelt bli lättare för er att se & beställa mina smycken. Kanske har ni idéer och synpunkter om hur ni vill ha det? Update: Tack snälla ni som lämnat input till mig angående min shop! 

Jag kommer fortfarande behålla det enkla. Det ska kännas personligt att handla här hos little.u. Och man ska kunna få sina smycken precis så som man önskar - i typisk little.u stil. All unique & handmade.

Jag tänkte även passa på att påminna om att det finns många tillfällen att köpa little.u smycken nu under maj månad;
· mors-dag (26 maj) 
· studenten (slutet av maj/början av juni)
· konfirmationer 
· skolavslutningar (mitten av juni)
· avtackningar 
· sommarlovspresenter (finns det?;)
· vänskapsgester

Var därför ute i god tid om du vet att du vill beställa little.u smycken. Så att de verkligen hinner komma fram till den 'stora' dagen som ska firas. Jag gör alltid mitt bästa, men några extra dagar är alltid bra ...

Det var nog det. Som jag tänkte på idag! 
Jo, och visst passar väl örhängena BOHO CHIC perfekt att bära nu, nu när det är vår och solen kommer. 
Heja!

9 kommentarer:

 1. Spännande med mycket som händer framöver. Jag har bestämt mig för att vara med på en marknad med smycken och tavlor, så jag har också det jag gör. Det blir intressant att se om det är rätt målgrupp, kan ju vara lite tveksamt, men jag provar! Trevlig valborg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heja. Det där blir säkert jätte bra. Och även om det inte är din målgrupp så kanske du får nya kontakter. Och det är ju kul att komma ut och träffa folk. Få lite feedback. Funderar på om jag ska ha en liten mingel-tillställning med mina smycken. Lite bubbel och så ... får se.

   Radera
 2. Vad fina:-) jag vill beställa en present till vår äldsta tjej som fyller år 7/7 (18 år helt galet:-)!!) när vill du ha beställningen då?, finns så mycket att välja mellan men jag är nog ganska säker att jag vill beställa mrs Scull till henne, om nog något mer. (Tycker att den symboliserar styrka, och att tro på sig själv, och lite tuffhet men ändå med en glimt, cool helt enkelt....)

  Eller tycker du att det knske inte passar till en 18-åring?

  (kram från mig som längtar till landet och ön, men får vänta några vcekor pga av badrumsrenoveri ng så är avis på dig...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha. 7 juli. Ja det kan man ju tycka är långt bort. Men vet du redan nu vad du vill beställa så kör. Annars har jag under sommarmånaderna 2-3 v leveranstid, eftersom jag kommer att jobba en del ute från ön. Och har då inte posten på samma räckhåll.

   Armbandet SCULL kan definitivt en 18-årig tjej bära. Mina söner bär det - rockar! ;)

   Ha en fin valborg. Vi har fått halsfluss här hemma så vi blir också kvar i stan.

   Radera
 3. Tycker du kanske skulle samla i hop någon flik med örhängen för sig och halsband för sig osv. Annars gillar jag din rena fina sida.
  Jag älskar verkligen sådana där örhängen på andra men jag känner inte att just jag kan ha dem. Däremot köpte ju jag de tunna med stjärna och då är det ok :-) Vi ses väl på lördag?

  SvaraRadera
 4. Skrattar åt ditt mingelproblem. Jag känner likadant. Eftersom du är den enda som jag har "sett och träffat" kanske man kan få hänga lite med dig?

  SvaraRadera
 5. Kul med en "ny" sida! Mitt tips är att ha något foton med smyckena på. Alltså i örat, runt handleden etc. Trots att man ofta har mått så är det svårt att få en bild av hur stora/små dom är. Tycker jag i alla fall.

  Hoppas du får en fantastisk Valborg!

  SvaraRadera
 6. Åh, älskar Boho Chic-örhängena! De hade jag behövt nu i helgen när jag och Rackarungar-Anna ska toastmadama på en bröllopsfest. Har letat som en galning efter de "rätta" örhängen, men inte hittat. Nu är det för sent, men jag ska Mors Dags-hinta till maken. Precis min stil!

  SvaraRadera
 7. Men så kul med mycket på gång! Jag tror du gör helt rätt i en webshop där det är enkelt att få överblick på alla dina fina mycken. Många bilder är mitt tips, både i zoom men också utzoomat så att man ser det i sin helhet på armen, runt halsen för att få känsla på storlek.

  Dessa örhängen var underbara! Vilken härlig färgkombo!!

  SvaraRadera