torsdag 21 mars 2013

PÅSKÄGG


Dagens tema i Fabriken är Påsk | Pyssel | Pynt. Och jag har som sagt inte påskpyntat ett skvatt. Knappt börjat tänka på påsken. Herre gud, den är om en vecka! Och det vi försökte oss på att påsk-pyssla häromdagen blev katastrofalt fult. Hahahaha! 

All denna 'hype' om guld, bronze och koppar-färger som sprayas på än det ena, än det andra. Hur svårt kan det vara, tänkte jag! Så jag satte fart. Blåste ur äggen (inget fusk här med att köpa färdiga, urblåsta ägg - *ler*), klistrade på mina bokstäver och sprayade som en tok. Bokstäverna skulle bilda GLAD PÅSK. Förstås! Förstå mitt missnöje när jag pillade av bokstäverna och det var bara S.Å.F.U.L.T! Mega-skratt! Men det finns inte en minut över till mer pyssel, så ni får hålla till godo med dessa 'fula' påskpyssel-bilder. Hahahaha!


tips! ett little.u armband JAG HJÄRTAR i påskägget kanske ... 

FINA påskpyssel & annat om påsken kan ni hitta inne på Fabriken idag. Skynda er dit, så slipper ni se mina åbäken till guld- & bronze-färgade påskägg. Hahahaha! Men jag bjuder på dem. Och passar på att önska er alla "en ägg-stra trevlig påsk!" ...



6 kommentarer:

 1. Fasen vad surt det är när man pysslar och fixar och bara känner sig sååå missnöjd!
  Men du och jag verkar ju helt överens om vilka färger som gäller för påskpysslet i alla fall. :)

  SvaraRadera
 2. Jag tog också fram sprayen men gav mig inte på något så svårt ;-) Även om jag är lite sugen på att testa det där med att blåsa ur ägg. Vi får se!

  SvaraRadera
 3. Men vaddå jag tycker de var skitsnygga!! Så tufft att texten var ruff sådär! Nu är du för självkritisk! ;) Jätte fina ju!

  SvaraRadera
 4. Och jag som precis tyckte att detta va de snyggaste påskpyntet för året ju. Gillade att bokstäverna nästan blev lite marmorerade!
  Du får 10 ägg av 10 möjliga av mig:-)
  //Sabina

  SvaraRadera
 5. Tycker de är supertjusiga ju...
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 6. Hehe! Du är skön. :) Glad påsk på dig med!

  Kram,
  Lina

  SvaraRadera