tisdag 26 mars 2013

& OTHER STORIES ?


Har någon av er beställt något från & Other Stories
Jag är nyfiken, men ändå lite skeptisk. Det känns som HM & COS i en salig röra liksom. Och jag vet inte vad jag får för feeling. Hur är kvalitén? Deras skönhetsprodukter? Men så har de ju en del saker som jag vet att jag vill ha. Som den där Clare Vivier plånboken ... fast i svart, kanske. Eller den här solgula lilla sötsaken. Finfin till mitt påsk-ägg. Ja tack - jag gillar allt hon gör den där Clare Vivier! Så en liten vända inom butiken kanske det får bli ändå, för att bilda mig en uppfattning ....7 kommentarer:

 1. Jag är också lite nyfiken, främst på skönhets och accessoar-avdelningarna.

  SvaraRadera
 2. Jag var in en sväng i butiken i helgen och blev verkligen positivt överraskad! Snygga kläder o accessoarer (och till bra priser med tanke på hur kvalitén kändes) - och då var jag ändå bara på första våningen. Skönhetsavdelningen fördjupade jag mig inte i så mycket, men den såg väldigt snygg ut och krämen jag luktade på doftade verkligen underbart! Så ett besök kan jag veklingen rekommendera!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  En fråga: Till din Pulled pork använder du bara vatten som vätska? Och hur mycket?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria,
   Nej, inget vatten alls faktiskt ... bara en rejäl smörklick tillsammans med lök, morötter och vitlök. Du kan se hur jag tillagat den i det här inlägget:
   http://llillau.blogspot.se/2013/03/dragen-gris.html


   Lycka till & mums!
   u

   Radera
 4. Älskar de nedersta bilderna. Ljuvliga. Blir nog en tur till staden snart. I morgon tror jag nog minsann... :)

  SvaraRadera
 5. Gå dit!! Tror inte du kommer bli besviken.
  Enda problemet är att de har så grymma grejer att det lätt blir utplockat...
  Ska bli spännande att läsa vad du tycker :-)
  Sara

  SvaraRadera
 6. Var på @other stories butik i CPH, och tyckte precis som du att det var en salig röra och mest likande COS, som jag gillar jättemycket, men varför detta också? Kanske måste ge det en till chans dock, det var mkt folk i butiken och svårt att riktigt avgöra, men jag lämnade tomhänt och not that impressed första gången...
  Ha en härlig påsk!
  Kram Caroline

  SvaraRadera