torsdag 28 mars 2013

MARS MOOD


Jag vill gärna tänka tillbaka på mars månad med ett positivt leende på läpparna. Men jag vet inte jag ...  Fast att våren inte kommit så mycket längre än den har kanske ändå inte är så konstigt. Det är trots allt bara mars månad. Det är ju faktiskt april månad som är den riktiga vår-månaden, då allting brister ut i blom. Inte mars va? (man får inte glömma att påsken låg bra mycket senare förra året). Det jag är trött på är kylan. För fy bövelen vad det är kallt! Flera minusgrader vareviga dag. Brrr ...

Jag ser ändå tillbaka på mars med en skön feeling. Det har varit lite stökigt. Maken har rest mycket (men så mycket mysigare då han är hemma igen). Jag är evigt tacksam alla little.u-kunder som köper mina smycken och som återkommer med både vackra ord och fler beställningar. Det får mitt företag att utvecklas. Jag är så tacksam! Nu måste jag tänka till, nya saker måste hända. Det blir en spännande vår ... Och våra små monster, som växer så det knakar och som jag älskar att hänga med. Sa jag skön feeling?!

Solens sköna strålar har vi sett de sista veckorna. Det vackra skandinaviska ljuset har kommit, det som gör att vi vaknar till liv. Vi vill ut ur våra hem och umgås. Sprider leenden på våra nariga, vinterbleka läppar. Och till det; marmor, aprikos-kvistar, påsk-ägg i guld, favorit-doften och min ekollon-vas från Svenskt Tenn. Välkommen våren hälsar mitt Mars Mood! 

Hur andras mars moods ser ut kan ni hitta inne hos Fabriken

Nu ska jag packa min nya, stora & coola weekendbag!


12 kommentarer:

 1. Vackra bilder! GLAD PÅSK! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Ulrika... kan bara säga TACK! Du fick mig just att inse att mars kanske inte varit så illa trots allt. Och att vi kanske haft väl höga krav när vi velat sitta ute i t-shirt och dricka kaffe redan i mars. Men nu räcker det som sagt ändå med kylan. Vill ha värme!

  SvaraRadera
 3. Men du.. vilken bilder. ljuvliga. Det får bli en date på stan snart igen så att jag alla fall kan unna mig en ek-vas. Jag känner att jag behöver det inför "dokumentationen".

  Önskar dig den bästa av helgen. Glad påsk, helt enkelt.

  SvaraRadera
 4. Tänk när de där kvistarna blommar. Utomhus. *längtar*
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 5. Ja, det är först i april som den riktiga våren kommer. VÄldigt fina bilder!! Glad påsk!

  SvaraRadera
 6. Åh så fint! Glad påsk.
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Så vackert!
  Kram och glad påsk
  // Sabina

  SvaraRadera
 8. Så vackert!

  GLAD PÅSK finaste Ulrika!!

  xoxo

  SvaraRadera
 9. Fint! Härliga bilder!

  SvaraRadera
 10. Så snygga bilder!
  Önskar att jag kunde svänga förbi och dofta på alla olika Byredo ljus och parfymer men de lär ta ett tag så tills dess får man förlita sig på er därute:)
  Carrousel verkar ju poppis som doftljus och Gipsy water som parfym! Visst?
  Ha en fin påskhelg:)
  /A

  SvaraRadera
 11. Lovely photos! Enjoy your weekend! XO

  SvaraRadera