onsdag 5 december 2012

DOUBLEJag gillar att bära smycken, enkla. Som ni vet! Men eftersom de är så enkla så tycker jag om att 'köra ihop' flera stycken, åt gången. Jag bär guld tillsammans med silver · tjocka kedjor tillsammans med tunna · korta kedjor tillsammans med långa. Jag bär brickor tillsammans med charms · jag bär armband som är tunna, tunna tillsammans med lite mer karaktär. Och gammalt tillsammans med nytt. För det är mixen som 'gör det', liksom!

En tjej ville beställa ett smycke med sina barns bokstäver på, men även Makens. Och gärna i olika längder. Vi hängde barnen i en tjockare & längre kulkedja (tillsammans med ett hjärta) och Maken fick hänga i en tunnare & kortare kulkedja. Och ni ser ju, så fint det blev tillsammans ...

... och så hängde jag dit lite runda halvädelstenar · rosenkvarts, pyrit, onyx & rökkvarts här på bilden. och whips! en härlig mix. eller hur?

Dagens julklappstips: halsbandet HEART KIDS SILVER. Skynda att önska!  

4 kommentarer:

 1. Sååå fint! Du är en stjärna!

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra foton. Duktiga du.
  Vill-Ha-begär!!!

  SvaraRadera
 3. Vilken vackert halsband och gillar att även maken är med:-)tycker attd et är väldigt vackert!! har sedan tidigare ett halsband med likande sätt, namnen på barnen i ett stort hjärta och på kedjan ett tjock hjärta med min och min mans initialer..bär det ofta och blir alltid lika lycklig

  Du är verkligen duktig, ska försöka leta bland dina bilder för jag vet att jag blev förtjust i ett av dina armband som jag vill ge till två av miona döttrar behöver bara komma på när du visade det på bloggen:-)

  kram

  SvaraRadera
 4. Ja du är verkligen duktigt! SÅ fint.

  SvaraRadera