tisdag 13 november 2012

UTLOTTNING · ett armband JAG HJÄRTAR + ett att GE BORT TILL EN VÄN


Nu är det dags för en ny utlottning tänkte jag. 
Denna gången är det två stycken armband JAG HJÄRTAR. Ett till dig själv och ett som du kan ge till någon och säga : JAG HJÄRTAR ... dig!  Det gör vi allt för sällan till de vi tycker om!Du deltar genom att:
· lämna en kommentar på detta inlägg (vem skulle du skulle vilja ge armbandet? : helt frivilligt att skriva)
för ytterligare lotter:
· gilla little.u på facebook (här).
· gör ett inlägg på din egen blogg/instagram om min utlottning (låna gärna bilder) (glöm inte att klistra in din länk i kommentaren på detta inlägg)
En lott för varje. Så med 3 lotter blir det självklart lättare att fiska hem armbanden.

Jag drar en vinnare på tisdag, den 20 november. Du väljer själv typ av kedja samt lås. Och önskar du hänga i en, eller flera runda handstämplade brickor, så löser vi det då.


De här 6 armbanden JAG HJÄRTAR skickades iväg till en tjej häromdagen. Jag är så nyfiken på vem som ska få dem ... men vilken fin grej! En annan tjej beställde 6 armband Jag HJÄRTAR, med en rund handstämplad bricka med respektive väns initial på, när de tog studenten. Se här, så fint!
Och jag tänker att det är den perfekta juklappen ... vem vill inte gå omkring och hjärta .

Mer info om armbandet JAG HJÄRTAR finns här.

Lycka till!

104 kommentarer:

 1. Åh, fina, fina, fina!! Jag skulle nog faktiskt ge bort mitt eget så att båda mina små älskade döttrar skulle kunna få vars ett - så att de blir påminda om att mamma och pappa hjärtar dem alldeles enormt än fast vi är sura och skäller ibland :-)
  Gillar sedan tidigare dig på Facebook. Blogg har jag ingen och Instagram har jag inte riktigt kläm på än.

  Kram Sofia
  (sjoberg.sofia[at]hotmail.com)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle gett armbandet till min kompis Alexandra som är min bästa vän och som alltid ställer upp. Vi har precis startat Låt alla barn få en God Jul (http://www.facebook.com/LatallabarnfaenGodJul) och detta armbandet kommer i så fall att få symbolisera vårt lilla projekt :)

  Maria
  mariaarnesdotter (a) hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Självklart vill jag vara med och tävla om mitt önskearmband! Jag skulle ge det andra armbandet till min syster som trots att vi är ganska olika alltid finns där och tillsammans har vi gått igenom sorg och glädje.
  Gillar på Facebook sedan tidigare!
  Kram
  M

  SvaraRadera
 4. Jag vill absolut vara med och tävla! Jag skulle ge det andra armbandet till min mamma. Hon är världens finaste, har en stor plats i mitt hjärta och fyller dessutom år snart :)
  Hoppas på tur och gillar även på Facebook!
  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde min mailadress, den är carina.storm@habo.net

   Radera
 5. Jag ger hjärtat till min äldsta dotter. Hon har det svårt just nu och behöver all kärlek hon kan få.

  Gillar redan på fejjan och här kommer länk till min blogg:

  http://iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff.blogspot.se/

  SvaraRadera
 6. Så himla fint!!
  Jag skulle ge hjärtat till min storasyster som bor i USA sedan 20 år tillbaka. Av förklarliga skäl ses vi alltför sällan.. Jag vet att hon hade blivit otroligt glad!!

  Jag gillar redan på Facebook och jag har delat en av fina superba bilder på insta; http://instagr.am/p/R-cxwWsLzh/

  Super-mega-Bamse kram ;)

  SvaraRadera
 7. Jag känner direkt vem jag skulle ge det ena armbandet, nämligen till min fina dotter som kämpat med canceroperationer, cellgifter och mycket smärta. Hjärtat är en så fin symbolik och påminnelse varje dag om kärlek, värme och att hålla ut.
  Kram till dig little u som gör så fina smycken med eftertanke!

  SvaraRadera
 8. Åh, kul med tävling och de fina armbanden skulle jag gärna vinna :-) Skulle ge ett av dem till min kära mamma som bor alldeles för långt bort. Gillar på FB och har delat! Kram till dig från E-lein

  SvaraRadera
 9. Jag skulle inte behålla något av armbanden själv, även om jag så gärna vill..det ena skulle jag ge till min mamma, som kämpar och jobbar för 2 nu när min pappa är sjuk, dom har lantbruk och pappa har nyligen genomgått en operation och väntar på provsvaren därifrån, imorgon ska han skrivas in på sjukhuset igen och snart genomgå en annan operation, allt på samma gång.Pappa kan därför inte jobba, så mamma får göra hans jobb oxå...det andra skulle jag ge till min svägerska, som oxå dom senaste åren har blivit min allra bästa vän, hon har nyligen hjälp mig så att jag (många år för sent)har tagit körkort, övningskört i ur och skur o stöttat när det har varit dåliga dagar för mig..det tär på en att ha en pappa som inte är kry..
  Jag gillar sedan länge dig på FB..
  Caroline.kraft@telia.com

  SvaraRadera
 10. Jag har nyligen fått upp ögonen för dina fina smycken, fick hem mitt Scull-armband idag och är så glad över det :-)
  Jag vill gärna vara med och tävla! Armbandet skulle jag ge till en av mina arbetskamrater som jag faktiskt inte känner så väl alls. Men jag ser att hon inte är så glad så jag tänker att armbandet skulle kunna pigga upp <3
  Gillar din sida på FB :-)

  Håller tummarna!
  ankie_nystrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Vilken fantastisk tävling! Klart jag vill vara med och tävla. Gillar gör jag redan på facebook. :)

  Armbandet skulle jag ge till min underbara syster som väntar sitt första barn. Som en påminnelse att jag hjärtar henne varje dag, till månen och tillbaka!

  Här är länken till min blogg:
  http://minfamiljochjag25.blogspot.se/2012/11/jag-tavlar.html

  Många kramar till duktiga dig!

  SvaraRadera
 12. Vilken trevlig tävling, är sååå fina armband!
  Jag skulle ge det ena till min kära syster som bor uppe i norr, vore den perfekta presenten att ge henne i samband med att fråga henne om hon vill vara min "maid of honor" då min sambo nyligen friade till mig :) Vore fantastiskt fint om jag och min syster kunde ha de matchande armbanden på oss när vi står där längst fram i kyrkan =) längtar!
  Håller alla tummar!
  kram!

  SvaraRadera
 13. Jag skulle ge det ena armbandet till min fina vän E som har flyttat en bra bit bort och som jag därmed träffar alltför sällan. Saknar ju!

  PS. Har gillat på Facebook också.

  SvaraRadera
 14. Jag skulle ge armbandet till en gammal, fin vän som går igenom en svår period just nu. Vi bor 150 mil från varandra, så jag kan tyvärr inte vara med henne. Armbandet skulle kunna påminna henne om att jag ändå finns med henne, om så bara i tankarna!

  SvaraRadera
 15. Här ska tävlas!
  Har en nyfunnen vän på min träning (går och tränar ett par dagar i veckan på lite olika pass på gymmet) där har jag träffat en lite yngre tjej, hon är 10 år yngre än mig. Och när hon började där vägde hon otroligt mycket men nu drygt 2 år senare är hon smal som en sticka. Lite för smal har vi prata om länge men hon söker hjälp och jag försöker finnas där för henne när hon vill prata. Men att hon har lyckats utan tarmoperationer och annat att börjar träna, ändra kosten osv för att själv gå ner alla dessa kilona, tycker jag är starkt jobbat. Många klagar på henne att hon är för smal och det är hon, men de glömmer vilket jobb hon har haft i 2 år och hur mycket vilja och kraft det har tagit henne att lägga om sitt liv helt. Hon är på rätt spår nu med lagom träning och bra mat. Tycker hon kan behöva en klapp på axeln och ett -bra jobbat! Så varför inte ett vacker armband från dig, det skulle hon säkert tycka om!
  kram

  SvaraRadera
 16. Åh, jag vill oxå vara med o tävla om såååå fina armband. Jag skulle ge ett till min kära syster.

  Kram Anna Gryth
  Abertholdson85@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Om jag vinner ska jag ge armbandet till dottern bara för att hon är min och jag hjärtar henne mest av allt! Dessutom skulle hon bli överlycklig över att ha något som mamma också har :)
  Gillar redan på FB!
  Kram
  tezzan5@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Klart man vill vara med:-) De är så fina. Jag skulle ge det ena till min bästa vän som nu bor i USA, en påminnelse om vår vänskap och att hon är med i tanke ofta ofta trots avstånddet , det andra till äldsta dottern för att hon är så himla duktig och vi är så stolt över henne, hon tar snart steget in i vuxenvärlden och hanterar livet så fint och bra.!

  Gillar dg på Facebook såklart:-)

  kram

  SvaraRadera
 19. New York bo här, jag skulle ge ett till min finaste vän Anna som alltid finns där fastän Atlanten skiljer oss åt.

  SvaraRadera
 20. New York bo igen, nu finns du även på mitt instagram @newyorkbo (vet inte hur jag länkar dit😜)

  SvaraRadera
 21. Go kväll. Vilka fantastiska armband. Jag skulle, om jag vann, ge det ena till min älskade lillasyster. Det är egentligen min kusin men vi har växt upp som systrar. Hon betyder allt mer för varje år som går. Ha en trevlig helg Monika B
  janjakobsson53@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Jag skulle ge det andra armbandet till min bästa, bästa vän sedan 38 år. (vi träffades när vi var tre år) Tror att vi kan räkna våra bråk på ena handens tumme. Håller tummarna. Hårt... Hälsningar Anna svensson.ekman@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Jättefint armband som jag skulle vilja ge till min älskade mamma om jag vann. Jag hoppas att jag har turen på min sida :)

  SvaraRadera
 24. Jag vill såklart vara med och tävla. Gillar redan på fb och tipsar på ig nu.
  Extra stor kram idag

  SvaraRadera
 25. Superfina smycken som jag gärna är med o tävlar om!
  Min syster på NZ skulle få ett armband om jag blir den lyckliga vinnaren!

  Jag delar på fb, inte att det var ett anltenativ med så gör jag. Du ser själv om jag får 2 eller 3 lotter!

  Klem Anna

  SvaraRadera
 26. Fina är dom! Jag är såklart gärna med. Ett hjärta skulle självfallet gå till min syster. (Gillar redan på FB.)

  SvaraRadera
 27. Jag beställde ju nyligen ett sant fint armand till mig själv, sa om jag vinner sa skulle jag vilja ge dem till min fina syster och min älskade mamma som bor sa langt borta och som har gatt igenom sa mycket sorg och stor förlust under det senaste aret. Svara tider och tragiska händelser far oss ju att inse att livet är skört och värdefullt pa samma gang och att vi alltför sällan säger hur mycket vi älskar vara nära och kära. Därför sa skulle jag vilja ge varsitt Jag-hjärtar-armband till min mamma och syster sa att de varje dag kommer ihag hur mycket jag älskar dem.

  Kramar

  SvaraRadera
 28. Här är läken till inlägget jag gjorde pa min blogg: http://martinaengwall.blogspot.com/2012/11/lillau.html

  Ha en fin helg!
  Kramar

  SvaraRadera
 29. Jag igen. Vet inte om du kan se det, men nu har jag i alla fall likeat dig pa fb. Jag haller tummarna!
  Kram

  SvaraRadera
 30. Likear Little u på Fejjan sen länge!

  Jag tänker ge armbandet till min dotter Annie och kommande mini (lillasyster) som är på gång :)

  /Julia

  SvaraRadera
 31. Åh jag vill vara med! Jag skulle ge det andra armbandet till min dotter Elle! Hon är bara 5år gammal men min allra finaste bästa och lojalaste vän. Jag hoppas att relationen vi har varar livet ut :)! Kram och tack för en fin tävling.

  SvaraRadera
 32. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Om jag vinner skulle jag ge armbanden till mina två döttrar. Den äldsta studerar i England och som jag inte träffar så ofta, och den yngsta som bor hemma.

  SvaraRadera
 33. Åh, de är ju så fina!
  Jag skulle vilja ge armbanden till mina 2 fina bästisar (om man fortfarande kan säga det när man är 34 ;)) jag har dom 15 mil bort åt varje håll och med en liten här hemma hinner vi inte ses så ofta som jag skulle vilja; men de finns ju alltid med mig ändå. I hjärtat.

  SvaraRadera
 34. Visst ja! Gillar också på fb sen länge :)

  SvaraRadera
 35. God kväll!
  Jag skulle ge det till min bästa vän Johanna för att hon är så fantastisk och klok.
  Gillar dig såklart på FB (läser bloggen varje dag)

  /Karin

  SvaraRadera
 36. Jag vill gärna vara med och tävla om armbanden och då skulle jag ge dom till mina två fina döttrar, dom skulle älska armbanden!
  Kram Monica

  SvaraRadera
 37. Hej,
  jag vill gärna dela ett armband med min dotter som bort långt bort ifrån mej.
  Jag gillar på fb,
  Hej från ulla einvall

  SvaraRadera
 38. Hej! Klart jag vill vara med och vinna dessa söta armband.Jag skulle ge ett till min syster som är bäst. Jag tar tre lotter gillar på fejan och länkar så klart på blobben. Kraaaam Pia http://pia-gustafsson.blogspot.se/

  SvaraRadera
 39. Jag vill också vara och tävla om dessa underbara armband. Har nyss upptänkt din blogg och jag mycket imponerad av dina alster. Lite jobbigt eftersom jag vill ha allt! Armbanden skulle jag ge bort i julklapp till mina tweenies till syskonbarn. Två coola tjejer! Jag gillar på Facebook och delar på min blogg:

  Http://gullhjarta.blogspot.com

  SvaraRadera
 40. Jag har ett inlägg på min blogg (tatjanis.blogspot.se) jag gillar på fb och skriver en kommentar. Skulle så gärna vilja göra en bloggvän glad, eller vadå en bloggvän, det är ju en vän kort o gott som jag inte träffa i verkliga livet, men som jag följer och blir följd av och som jag tror att jag en vacker dag kommer att träffa. Det vore så skoj om jag kunde få överraska henne med ett jag hjärtar!

  Dina smycken är verkligen underbara!
  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 41. Såklart att jag vill vara med och tävla om detta! Har Gillat på fb också. *håller tummarna*

  SvaraRadera
 42. Åhh, hur kunde jag nästan missat den här utlottningen :o Ett sånt ljuvligt armand skulle jag vilja ge min älskade dotter, som snart flyttar.
  Ha de gott. Catarina

  catarina_davidsson@hotmail.se

  SvaraRadera
 43. Fina armband! Jag skulle ge ett till min goa dotter Elsa som "tröst" för hennes fina halsband som jag har slarvat bort:(

  SvaraRadera
 44. Om jag vinner dessa fina armband ska jag ge dem till mina fina döttrar!
  /Malin
  malin_neptin@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Jag vill så gärna vara med och tävla. Jag hjärtar min bästis och hon har det så tufft just nu. Önskar jag kunde ta bort en del av smärtan:( med det här vackra armbandet kan hon känna att jag är med henne hela tiden. <3

  SvaraRadera
 46. Jag är gärna med och tävlar, har gillat och delat tävlingen på facebook (Jessica Hellström)
  Jag hade gärna hjärtat min brors syster för hon är världens bästa gudmor till min son! Hon älskar armband och jag vet att hon hade blivit jätteglad, och jag med för den delen.. Håller tummarna och hoppas hoppas hoppas!

  Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 47. Beställde för en tid sedan ett varsitt till gudmor och gudfar och de bär jämt sina underbart fina armband. Nu vill jag ju själv också ha ett förstås :) Gillar på FB

  Emelie Westergren, enb@du.se

  SvaraRadera
 48. Jag skulle ge det andra armbandet till min lillasyster. Vi går alltid om varandra och tiden springer alltid iväg. Med med ett litet armband på armen som en påminnelse så kanske man fångar ögonblicken lite oftare <3

  Gillar på FB (Jenny Meijer)Har gjort ett inlägg inne hos mig :) Och så håller jag tummarna extra hårt. Kram Jenny

  SvaraRadera
 49. Sååå vackra armband, det klart jag vill vinna dem! Om jag vann skulle jag antingen ge det ena till min lilla syster, som alltid är så omtänksam och uppmuntrande, hon förtjänar verkligen ett så fint armband. Eller - så skulle jag ge bort båda och då skulle mina fina döttrar få varsitt. Min yngsta dotter åker till Nya Zeeland om en månad och då skulle armbanden kunna vara ett tecken på samhörighet när de är så långt ifrån varandra. Har uppfyllt alla krav för att vara med i utlottningen, länk till mitt blogginlägg: http://smultronpaettstra.blogspot.se/2012/11/jag-hjartat.html
  //kram maria

  SvaraRadera
 50. Jag skulle så klart ge ett var till mina fina döttrar. Punkt och slut. VArför är ju inte så svårt att förstå eller hur ;)

  kram | tina

  ps. sedan skulle jag så klart låna dem i smyg ;)

  SvaraRadera
 51. Om jag vinner kommer ena armbandet hamna på Maddes arm.
  Hon flyttade till småländska skogarna när hon blev tillsammans med en kille härifrån (en av dina gamla klasskamrater från högstadiet;-)) Våra döttrar hamnade i samma klass, de blev kompisar, vi lärde känna varandra, vi blev klassföräldrar å trivdes väldigt bra ihop (trots att vi är så olika) och träffades ofta.
  I somras flyttade hon med sin familj 50 mil bort.
  Det är tungt att inte kunna ses så ofta som vi vill när avståndet är långt. Men ett armband skulle ju såklart lätta upp det lite:)
  Kram Cicci

  SvaraRadera
 52. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 53. Åååå så underbara armband!
  Jag skulle ge det ena armbandet till min närmsta vän som påminnelse att jag finns här för henne att luta sig mot när allt känns motigt, hon har haft det jobbigt nu ett tag och jag hoppas att hon känner att jag kan vara ett stöd. Hon är så värdefull för mig.
  Jag håller tummarna, gillat på facebook också! Och länkat här:
  http://fangoria-tavlingsblogg.blogspot.se/2012/11/jag-hjartar-armband-hos-lillau.html

  Kram/Hanna i Norrland.

  SvaraRadera
 54. Åh, så fina smycken och vilken underbar blogg! Du är en stor inspiration, både i inredning men även i din härliga inställning till vardagen, livet: ) Jag vill gärna vara med och tävla! Armbandet skulle jag ge till min underbara lillasyster. Just nu har vi stor lycka och lite oros sorg, då världens finaste bebis föddes med en extra kromosom. Min fina lillasyster har blivit världens bästa mamma åt en liten bebis med DS. Och hon är verkligen fantastisk. Med detta armband runt sin handled kommer hon alltid bära med sig ett synligt bevis på all kärlek i vår familj. Jag älskar min lillstrumpa!

  Tyvärr har jag inte Facebook, I know.. Måste nog skaffa snart!
  Tack för trevlig läsning!
  Kram från Sanna

  SvaraRadera
 55. Ååh, vilket superfint! ♥

  •Jag skulle ge detta till en superfin vän, just för att hon är så värd det. Hon stöttar och peppar mig i min viktresa och min sjukdom.
  Hon finns där och bara är så himla go ♥

  •GILLAR lilla u på Facebook

  Håller tummarna tokhårt!
  Ska testa och göra inlägg på Instagram :-)

  MVH
  Elisabeth
  oberg_lisa@hotmail.com

  SvaraRadera
 56. Jag vill gärna vara med och tävla! Om jag vann skulle jag ge ett armband till min fina vän Martina =)

  SvaraRadera
 57. Jag skulle ge min allra, allra bästa syster ett armband. Hon tokgillar smycken och skulle bli såå glad! Jag gillar redan på FB. Håller tummarna nu...

  Kram C

  SvaraRadera
 58. Gillar på fb, har ingen blogg. Jag vill ge det till min mamma som alltid har funnits o finns där för mig. Kram Anna.
  P.S. Din blogg ger mkt inspiration o kloka tankar, tack!

  SvaraRadera
 59. Hallå, skulle vilja ge till mina två närmaste kompisar som har det lite tufft just nu. Gillar din fbsida o på insta.
  Tack för fina, inspirerande och härliga bilder på din vardag och fantastiska smycken. Ha en fin kväll. Marcela Rinderud mellarinderud@hotmail.com

  SvaraRadera
 60. Såklart att jag vill vara med att tävla!! Jag har redan gillat på FB och precis lagt ut ett inlägg på bloggen.

  OM, jag skulle ha turen att vinna så skulle en av dina beundrare (förutom jag då) få det andra; min lilla tjej här hemma!

  Kram, A

  SvaraRadera
 61. Håber du også sender præmien til Danmark, hvis nu man skulle være så heldig:) Super fine smykker, du laver. Og jeg synes godt om Little U på FB!
  Kh, Eivor

  SvaraRadera
 62. Om jag har turen att vinna skulle jag ge ett till min syster som blev färdig undersköterska i sep. Det andra skulle jag ge mig själv då jag börjat jobba igen efter en tids sjukskrivning. skulle kännas så fint att bära likadana armband då hon bor i Stockholm och jag i Kalmar.
  Gillar på FB, men har ingen blogg.

  Kram Kristina

  SvaraRadera
 63. Åh ja! Jag har ju redan ett underbart hjärta runt min handled varje dag. Och jag gav min vän ett hjärta då hon fyllde år. Så nu har vi kompisarmband och vi är så nöjda!
  Men dessa två hjärtan skulle jag ge till mina finaste vänner, Lena och Kristina. De har stått mig nära så läng jag kan minnas, genom svåra tider och genom de bästa händelser i mitt liv. De skulle jag vilja ge dessa fantastiska armband!
  Jag gillar sedan länge på fb!
  Nu håller jag tummarna!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 64. Mina boho chic örhängen ger jag inte bort. Men ett armband med hjärta skulle jag vilja ge till min 8-åriga brorsdotter som tycker att mycket i livet är jobbigt just nu. Lillasyster får finare presenter, maten är inte god, pennan funkar inte, faster är envis och storebror fuskar när de spelar spel. Ååh vad allt är orättvist. ;-)
  Jag får så fina armband av färgglada pärlor. Hon är min älskade brorsdotter som jag gärna vill ge ett armband till.

  SvaraRadera
 65. Nu fick jag till ett Inlägg på Instagram också (Liiza)
  och delar tävlingen på FB.

  Hjärtar ♥

  Elisabeth
  oberg_lisa@hotmail.com

  SvaraRadera
 66. Jag skulle så gärna så vilja bära det här otroligt fina armbandet själv då jag och min sambo i helgen äääntligen fick ett plus på graviditetstestet... Att få bära ett hjärta runt armen som får följa det där lilla ärtskottet i magen och sen finnas med under sömnlösa nätter, maratonamningar och långa promenader så att jag också känner mig lite fin, det vore lycka!

  SvaraRadera
 67. ...Å jag har ju så klart redan [lajkat] dig på Facebook sen länge tillbaka :D

  SvaraRadera
 68. Klar man vill vara med och tävla! Om turen skulle komma till mig skulle min lillasyster få det andra. Gillar ju såklart redan på Facebook.

  SvaraRadera
 69. Hej!
  Jag vill tävla! Jag skulle ge det till min svärmor som äntligen fått svar på att hon är frisk! De fick bort all cancer!!!
  Jag gillar såklart på facebook redan!

  SvaraRadera
 70. Hejhej.
  ja men nu går det att kommentera och TÄVLA, vet vad felet är. Det fungerar inte från min Ipad, detta kom jag på inatt vid 01rycket...
  Jag vill ge ett armband till min kompis Malin som tillsammans med mig jobbar stenhårt för att få folk att skänka pengar till Cancerfonden genom att köpa Ung Cancers armband "FUCK CANCER". (som du säkert sett på min blogg och instagram?) Hon har tre agenturer på hästtillbehöv och skänkte provision under oktober till dem samt köpte 50 armband avdem för att dela ut till kunder i jul.
  Vi är båda tyvärr drabbade på nära håll och försöker båda bidra med ett strå till stacken.
  Tack för din fina blogg och dina underbara smycken. mrs sculls bär jag med mig jämt.

  SvaraRadera
 71. Så klart att man vill hjärta!! Högt och lågt! Helst till alla fina vänner man känner men ett extra hjärta skulle min bästaste lillasyster få!
  Alltid kul att läsa dina bloggar och få njuta av fin inredning, fina smycken och lite storstadsfeeling! =) Kram kram

  http://www.facebook.com/maria.olsson.31149?ref=tn_tnmn

  SvaraRadera
 72. Wow, de är bara så fina! Min lillasyster skulle få ena.
  Hon som inte bara är snygg, generös, smart och galet rolig utan även en kämpe av hög rang!
  Här har vi flickan som pluggar för att bli ingenjör, spelar innebandy med målet att nå elitserien och aldrig kan komma hem till mig utan en hög presenter till sina små tjejer. Envis och målmedveten men med hjärta sååå stort. Och denna brud kan få mig att skratta så jag gråter!
  .
  Jag VET att livet utan henne skulle bli oumbärligt... för det var så nära att jag fick leva det livet.
  Förra julen fick hon en stroke och har kämpat som tusan sedan dess. För bara två veckor sedan gjorde hon sin andra öppna hjärnoperation och hon är redan tillbaka i skolan och på innebandyplan.

  Så. För att hon är min kämpe, idol och älskade älskade syster skulle jag vilja ge henne ett armband.

  (tar förresten två lotter)

  SvaraRadera
 73. Hoppas det inte är försent för att tävla. Självklart vill jag tävla. Jag gillar redan på FB. Jag skulle vilja ge de andra armbandet till min kusin som precis fått reda på att hon inte kan få barn... En liten tröst...

  SvaraRadera
 74. Vilka galet fina! Jag skulle gärna behålla ett själv men har fler i min närhet som förtjänar dem bättre än vad jag gör just nu <3
  alarnophotos.blogspot.com

  SvaraRadera
 75. Jag skulle gärna vilja vinna armbanden och ge vars ett till mina fina döttrar!

  Nu håller jag tummarna!

  hälsar
  Johanna

  johannalethinatgmail.com

  SvaraRadera
 76. Oj så fina! Den här bloggen var en ny för mig, och vilken fantastiskt trevlig upptäckt! Självklart vill ja vara med och tävla om de fina armbanden, och skulle jag vinna skulle jag ge det ena till en kär vän som är för långt bort för den kramen jag så gärna skulle vilja ge henne! Jag har gillat på fb, och delat på Instagram (http://instagr.am/p/SQhYmvFRZg/)för extra chans att vinna :)

  SvaraRadera
 77. Åh, jag gillar på fb och kommenterar. Jag skulle ge det ena till min fina mamma och den andra skulle jag ha själv.

  SvaraRadera
 78. Jag skulle vilja ge dessa hjärtan till min mamma o syster som hjälpt stöttat mig genom 2 års sjukdom💗 Med kärlek
  Liza

  SvaraRadera
 79. Åh så fina, jag vill gärna vinna dom! Gillar på fb också.
  CattisL

  SvaraRadera
 80. Så fina! Har aldrig tidigare sett dem. Jag skulle så gärna vilja ge bort ett armband till min fina, fina vän som fick barn samma dag som jag! Vi fick våra pojkar den 10/2-12 och det är så fantastiskt! Detta skulle bli en symbol för vår vänskap och för pojkarna Sven & Ivar.

  SvaraRadera
 81. Jättefina hjärtan! Jag skulle ge mitt hjärta till min fina lilla syster!
  Vi ses alltför sällan då ett vatten skiljer oss åt-men i hjärtat är vi alltid där.
  B

  SvaraRadera
 82. Kalasfint !

  Gillar på FB!

  LindaHansson4@hotmail.com

  SvaraRadera
 83. Glömde ju vem som skulle få de :) Bästa kompisen hade fått bli lycklig ägare!

  SvaraRadera
 84. Jag vill ge ett <3 armband till min fina mamma som för en vecka sedan fick åka in på akuten med sitt lilla hjärta. Man blir medveten om hur skört livet är och att vi ska ta hand om varandra. Kram Caroline, caroline-design@hotmail.com

  SvaraRadera
 85. HEJ! Klart jag vill vara med på utlottningen av ett sådant fint armband. Men vad svårt att veta vem jag ska ge det till. Jag tänkte att jag ger det till mitt gudbarn som jag älskar över allt annat
  Har gillat på FB och delat detta på min blogg
  http://livetpalillhamra.blogspot.se/2012/11/lilla-u.html
  Nu håller jag tummarna =)
  caj112@hotmail.com

  SvaraRadera
 86. Underbara! Min finaste vän som bor i Japan får ett hjärta så vi kan tänka på varandra lite extra hela året som hon har kvar innan hon kommer hem!
  Gillar o länkar på FB! Kramar till dig!

  SvaraRadera
 87. 1) Min vän Diana skulle få det andra armbandet. Hon fick sitt första barn i våras, men har haft otur med en hel del sjukdomar, bla en infektion i brösten. Hon är värd att muntras upp.
  2) Gillar sidan på facebook.
  3) Lagt en blänkare på instagram @segeltorparna

  SvaraRadera
 88. Emelie Hallberg20 november 2012 20:16

  Jag har faktiskt letat efter ett armband att ge i julklapp åt min lillasyster och därför blev jag så glad när jag såg det här. Hon skulle få det här armbandet för att hon kämpar med att bli frisk och fri från anorexi och jag känner att jag inte alltid kan vara närvarande och där för henne på det sätt som jag hade velat. Det här armbandet hade blivit ett bevis och en påminnelse om att jag alltid är med henne och står på hennes sida no matter what.

  Kram Emelie
  hallbergemelie@hotmail.com
  emhal på instagram

  SvaraRadera
 89. Hurra! Jag vill gärna vara med och tävla. Armband nummer 2 vill min lilla 1åriga skrutta (a.k.a dotter) Astrid ge till sin moster för att hon är så fantastiskt underbar och ger kärlek och hjälp i överflöd till oss båda! Håller alla mina tummar att jag vinner! Gillar såklart på FB med. Kramar Erika WH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ops missade email; Erika.israelsson@mail.com

   Radera
 90. Så fint, det här skulle jag vilja ge till min pappa. Han har alltid funnits där för mig, världens bästa. Frågan är hur mycket han kommer att ha det på sig ; ) men jag vet att han skulle uppskatta det otroligt mycket.

  Elisabetlight@hotmail.com

  SvaraRadera
 91. Vilket fint armband! Jag skulle helt klart ge det andra armbandet till min bästa vän, sedan barnsben. Vi är som systrar och finns alltid för varandra. Nu har hon haft en jobbig tid med en förlust av ett barn och jag försöker finnas där för henne. Detta skulle vara en fin present!

  Jag håller tummarna! Mvh/Emma W (emmawesterlund@hotmail.com)

  SvaraRadera
 92. Jag skulle ge bort ett till min fina syster. Hon finns när jag behöver henne som mest - och alltid annars också. Helt klart värd ett fint armband.

  (hannamelin@live.se)

  SvaraRadera
 93. Jättejättefina!
  jag vill ge ett armband till min 13-åriga brorsdotter som också är min guddotter. Vi delar alla tankar fastän jag är nästan 40 och hon nybliven tonåring (vi träffas 1-2 ggr/vecka för att fika eller laga mat tillsammans). Vill visa/påminna henne att hon betyder mycket för mig och kan alltid komma till mig, nu när hon är i den kämpiga tonåren <3

  vänliga hälsningar
  Petra (almpetra@gmail.com)

  SvaraRadera
 94. Åh jag är gärna med och tävlar! hoppas det inte är försent! Jag skulle ge det andra hjärtat till min dotter på 7 år! Hon betyder allt för mig!

  SvaraRadera
 95. min mejl är: designerica@telia.com

  SvaraRadera
 96. Hoppsan, hoppsan! Det var visst några som tävlade inne hos mig... Så jag skjutsar över dem såhär till dig : ) Och jag höll ju på att glömma att jag skulle tävla med. Jag skulle ge båda hjärtana till min mamma, bara för att hon kommer hit nästan varje dag och står ut med sin surmulna dotter (när stressen hägrar bakom axeln är jag tyvärr inte alltid solen på denna jord) och packar hundratals paket och plockar ur diskmaskinen och lagar strumpor och stickar Lovikka-vantar och hämtar barnen och ger dem pannkakor och kör dem till innebandy och teater och fiolorkester och gud vet vad hon gör. Typ allt. Vad gjorde jag utan henne...

  SvaraRadera
 97. Jag vill ge ett hjärta till min syster! /Mariette marska @ rocketmail . com

  SvaraRadera
 98. Dina smycken är som alltid underbara! Stilrena, enkla och säger mer än tusen ord ♥ och som den förpackningsdesignnörd jag är så anser jag med att ditt sett att slå in dina smycken speglar dina produkter och är helt klockrena ! Som kund hos dig vet jag vilken lycka dina smycken medför! Det fick jag ge till mina närmaste vänner, men skulle vilja ha chansen att vinna dessa två smycken till de två bästa hjärtanen jag har och de är mina systrar! Vill visa min med dina hjärtan smycken hur betydelsefulla de är för mig ! Har burit mitt hjärtansmycke sen den dagen jag fick det och plockar aldrig av mig det. Det kallar jag kvalité ! Du ska vara stolt över dem för de är unika!
  Med mysiga hösthälsningae
  Linn Karlsson Linn.karlssonn@hotmail.se

  SvaraRadera
 99. Emelie Hallberg21 november 2012 08:11

  Skrev fel på mitt instagramnamn, hallbergemelie ska det vara och inte emhal :(

  SvaraRadera
 100. Jag skulle gärna vilja vinna de fina armbanden. Ett till mig och ett till min syster som verkligen skulle behöva piggas upp!

  SvaraRadera
 101. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera