söndag 4 november 2012

SÖNDAG DELIGHT


Sitter i bilen på väg upp, hem. Reflekterar över hur väldigt härligt vi - jag & Maken - hade det på tu man hand i Köpenhamn. Hur vi fick tid för varandra och hur viktigt det är att då och då pausa från vardagen. Se varandra. Hinna prata om sådant som inte alltid hinns med. Och pussas lite. Och så allt det där andra som fick mig att bubbla, allt vackert och inspirerande. Jag har inhandlat lite nytt förpackningsmaterial till little.u, som jag ska testa på alla de beställningar jag ska ta tag i när jag kommer hem. Är lite kär i Hays. Faktiskt.

Nu ska jag mosa i mig mina TicTacs (apelsin) och lyssna på de två små sötmonstren i baksätet som utbyter tips om hur man spelar diverse spel på iPadsen. Kurera den förkylning som hoppade på mig i helgen (mindre kul). Och ladda batterierna inför en ny, spännande vecka. Spanar in Fabrikens alla bidrag under bilresan - här.

10 kommentarer:

  1. Åh. En alldeles egen stund. En vuxen stund. Det har vi också haft i helgen, om än på hemmaplan. Arrangerad och fenomenalt genomförd av våra finaste fina döttrar.

    Det började med en lapp där det stod: klockan 18.00 ska du och pappa ut och gå i ca 45 minuter. Ok, sagt och gjort. Väl hemma igen blev vi lotsade in i duschen som var full med levande ljus med uppmamingen att ta en lång skön dusch tillsammans. OK ;) Sedan hade de plockat fram finkläder och lagt fram deo smink och parfym till oss. Det rolliga var att jag hade fått en klänning och strumpbyxor men inga trosor...haha...
    Sedan blev vi lotsade in i nedre vardagsrummet och fick varsinn öl och romantisk musik i bakgrunden. Sedan kom det en liten förrätt och efter en stund var vi välkomna upp i vardagsrummet som var fyllt av levande ljus och fint dukat vid den lilla matsalsmöbeln. En fint upplags huvudrätt och ett gott vin (som vi fick öppna själva ;) följt av en egengjord hallonsås och en hjärtformad kladdkaka och halvsmält choklad.

    Viktigaste budskapet till oss från tjejerna var: prata med varann och njut av varandras sällskap. VI älskar er.

    Gissa om vi njöt!? Som sagt, egentid, vare sig det är i Köpenhamn eller i Ulricehamn så är den viktig!

    kram | tina

    ps. jag måste slänga in en beställning snart för att få se det nya förpackningsmaterialet ;) Nyfiken ju!

    SvaraRadera
  2. Låter som om ni har haft en underbar helg! Sånt behövs verkligen ibland.
    Kram Jannike

    SvaraRadera
  3. Delightful! Du, Köpenhamn, bilderna, kärleken <3

    SvaraRadera
  4. Guld värt med tillsammans-stunder!

    Vi lämnade in ungarna på Kulturhusets nya 10-13. Sen fick vi i alla fall en lång fikastund tillsammans. 10-13 var en succé så dit ska vi åka fler gånger.

    SvaraRadera
  5. Låter som en toppenhelg! Längtar efter em sådan med min man. Krya på dig!

    SvaraRadera
  6. Underbart. Längtar verkligen efter det samma. Kvalitétstid med mannen, långt bort från vardag (som jag förvisso också älskar) men ändå... Du vet. Cph är en underbar stad, länge sen jag var där.

    Ny förpackning alltså. Spännande!! visa!!

    Hem och gräv i farmors skåp nu. Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig helg ni fick!
    Så kul att se dina smyckekreationer! Har själv haft silversmyckesföretag och älskar att jobba i det materialet och smycken i allmänhet. Dina är mycket smakfulla!
    Jo kameran och jag börjar komma riktigt bra överens! Mest nöjd är kag med det nya zoomobjektivet som funkar till allt.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  8. Både härligt och viktigt på samma gång. Underbara bilder!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Låter underbart och ack så sant!! Vad härligt att ni haded et bra. Vi brukar se till att i alla fall får gå ut och äta ibland när allt är för intensivt (vilket det alltid är...)underlättar ju när man bor i stan. Nu är dock hela familjen fyllda efter energi efter underbar semester i Dubai!

    SvaraRadera
  10. Åh så mysigt, och visst måste man pausa från vardagen då och då, sånt är viktigt, så man tar hand om varandra!

    Kram

    SvaraRadera