fredag 16 november 2012

PÅMINNELSE · UTLOTTNING ♥


Ni kommer väl ihåg att det finns en utlottning av 2 armband JAG HJÄRTAR här
Ett till dig själv och ett som du kan ge till någon och säga : JAG HJÄRTAR ... dig!  Det gör vi allt för sällan till de vi tycker om! Och det kan vara bara för att ... inte någon speciell anledning. 

Det enda som du behöver göra för att vara med i utlottningen är att kommentera på detta inlägg. Och vill du sedan dra en eller två lotter till så kan du gilla little.u på FB och dela med dig av utlottningen på din blogg och/eller instagram. Lätt som en plätt.

-------------------------------------------------------

Annars njuter jag som bara den idag av att det är fredag. Och att igår är igår. Huvudvärken 'from hell', röda ögon och en orosklump i magen. Men ändå. Igår är över. Och jag ska umgås med mina barn nu snart. Krypa upp i soffan, låta dem äta en glass (kanske två) och titta på en mysig film.

Jag önskar er en härlig fredag! 
Helt enkelt.
Ps. Armbanden ovan är armbandet JAG HJÄRTAR, med kulkedja · kulkedjelås · liten rund handstämplad bricka samt litet hjärta. I detta utförande kostar det 250 sek. Helt i silver (925).

8 kommentarer:

 1. Tom ten är väl han som kom efter Tom nine?...
  Gud vilket Parlamentet-skämt. Ursäkta mig, men jag är från Göteborg.

  Älskar bilden med rosetten, väldigt fiiiin.

  SvaraRadera
 2. Kanske en konstig fråga, men eftersom jag läst bägge era bloggar ett tag måste jag ändå fråga. Är det en slump att dina smycken ser precis likadana ut som de som Jennifer (ett hörn av eden) gör. Eller tvärtom. Eller är det så att ni är bästa polare som inspireras av varandra? Bara lite nyfiken. Dödskallearmbandet, ringarmbandet, smycken med små stjärnor...alla är ju identiska. I alla fall i mina ögon. Hoppas ingen av er tar illa upp att jag frågar, är bara väldigt nyfiken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej anonym. om du följt min blogg ett tag så har du säkert sett att jag tillverkat smycken under en väldigt lång tid. jag började redan 2004. mina smycken har varit uppskattade vilket ledde till att jag för lite drygt ett år sedan startade eget företag och säljer mina smycken via min smyckes-blogg. det går över förväntan & jag älskar mitt jobb! och jag älskar att få höra av de som beställer mina smycken att de trivs i dem, ofta är de unikt tillverkade för varje användare då varje smycke tillverkas efter beställning. och jag förstår att du kan se likheter i vissa av våra smycken. jag har dock tillverkat dessa smycken under en längre tid nu och de flesta (scull, ring, jag hjärtar etc) är en del av mitt ordinarie sortiment.
   så det måste ju bara vara så helt enkelt då att vi finner inspirationen på ungefär samma ställen ....
   ha en härlig helg, ulrika

   Radera
 3. Tack för din fina komentar hos mig och vad kul att hitta in här till din fina blogg! Vilka vackra smycken du gör! Och jag passar såklart på att kommentera på sidan där man kan vara med och tävla :)
  Ha en finfin helg, Kram Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej monica. tack, tack för dina fina ord! trevlig helg, ulrika

   Radera
 4. De är ju så fina.
  Och du är så duktig!
  Min mrs scull och ring-armbandet är på så nära som dagligen.
  Mrs scull är min absoluta favorit!

  Och fy för vilken dag du måste haft i förrgår. Men som du skev hos mig så rullar livet på ändå, det måste ju det.. Och det är jag helt säker på att din vän vill att det ska göra också. Vart än hon nu är..

  Stor kram till dig också, fina.
  Och ha en skön och rofylld helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. johanna. du är en solstråle. och gör mig alltid lika glad med dina fina kommentarer !
   tack och jag önskar dig en riktigt fin helg. stora kramar ulrika

   Radera
 5. Anna: hahaha ... jamen det är så klart han som kommer efter tom-nine. hahaha. fasiken vad du är kul anna. ser så fram emot att ses på torsdag!!!!! stor kram. u

  SvaraRadera